Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Meierijstad en IBN schenken voedselbank 12.000 kommen soep
89f25315-cd1a-4074-a1a2-7b8ee4866598.jpg
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Meierijstad en IBN schenken voedselbank 12.000 kommen soep

Meierijstad en IBN schenken voedselbank 12.000 kommen soep

Soep eten en tegelijkertijd iets goeds doen? Het kan! IBN en de gemeente Meierijstad doneerden in korte tijd al 12.000 kommen soep aan de voedselbank Veghel. Hoe? Door Soupalicious soepen af te nemen. 

Met elke kom soep van Soupalicious doneer je namelijk automatisch een kom soep aan de voedselbank in je eigen regio. Aangezien de soepen worden bereid met zoveel mogelijk goede reststromen, draag je ook nog eens bij aan het terugdringen van voedselverspilling. 
Voorzitter van Voedselbank Veghel, Jan Janssen, is ‘hartstikke blij’ met de soepen. “Ook onze klanten zijn blij met deze soepen. Wij vinden het mooi dat de gemeente en IBN ons zo ondersteunen. Wij voeden wekelijks zo’n 275 monden en de soepen zijn een behoorlijke ondersteuning van onze voedselpakketten.”

Hannita van Zon, objectleider van Facilitair in Veghel, is ook tevreden over de samenwerking. “Wij vinden het mooi dat we op deze manier iets extra’s kunnen doen. Wij ondersteunen het werk van de voedselbank van harte en zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen. Ook de gemeente Meierijstad vindt dit belangrijk.”

Op de foto vlnr: Helma Nijssen, Femke Janssen en Hannita van Zon geven namens IBN en Meierijstad soep aan voedselbankvoorzitter Jan Janssen