Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Ben jij een ambassadeur voor Werken na of met kanker, Long Covid of NAH?

Ook moeite om medewerkers te vinden? Ondanks de grote krapte op de arbeidsmarkt staan nog steeds ruim 1 miljoen mensen aan de zijlijn. Vaak zijn dit mensen die ernstig ziek zijn geweest. Samen met jou kunnen we hier verandering in brengen! Laten we als werkgever anders gaan denken en iedereen die wil en kan werken kansen bieden.

In een speciaal traject richten wij ons op de groep mensen die kanker hebben gehad of leven met long COVID of niet-aangeboren hersenletsel én die weer aan het werk willen. We zorgen voor inspiratie, motivatie en inzicht in talenten. Zodat ze vanuit een krachtig zelfbeeld in actie komen en met realisme het arbeidsveld van nu betreden. Met als doel: weer aan de slag. Mogelijk bij jouw bedrijf.

Wil je bijdragen aan dit doel als ambassadeur van dit project? Wij zorgen voor de kennis en samen werken we aan de beeldvorming en bewustwording. We geven inzicht in welke tools te gebruiken bij het aannemen van iemand die kanker heeft gehad, of long COVID of niet-aangeboren hersenletsel heeft. Werkgevers hebben een prominente rol binnen dit project. We gaan niet alleen met je in gesprek, maar verbinden je ook aan de deelnemers van de groep. Allemaal mensen die graag willen werken.

Interesse als ambassadeur of vragen over het project? Bel met Corina Kersten 06 – 18 30 84 23. Zij praat je helemaal bij.