Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Effecten Corona bij IBN

Inmiddels is de situatie als gevolg van de coronacrisis ook bij IBN in een ietwat rustiger vaarwater terecht gekomen. Veel zieke medewerkers zijn weer hersteld en ook medewerkers die om andere aan corona gerelateerde redenen niet konden werken, hebben veelal hun werk weer hervat

De productielocaties van IBN zijn inmiddels volledig ingericht op de eisen van een 1,5 meter samenleving en ook instroom van nieuwe kandidaten via zowel de Participatiewet als in arbeidsvoorbereidingstrajecten is weer mogelijk.

We zijn volop bezig met de acquisitie van extra werk en opschaling van bestaande orders om zo voldoende (vervangend) werkaanbod te kunnen blijven bieden, zodat we de werkgelegenheid kunnen blijven garanderen. Het gegeven dat er een compensatieregeling voor sociale bedrijven komt, is een belangrijk signaal vanuit Den Haag van het belang van bedrijven als IBN in Nederland. Dat biedt ook perspectief voor de toekomst waarin we met elkaar de gevolgen van de economische gevolgen van corona zullen moeten opvangen.