Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Certificaten voor geslaagden BIT Special
swift-groep.jpg
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Certificaten voor geslaagden BIT Special

Certificaten voor geslaagden BIT Special

Een mooi moment voor de deelnemers aan de werkleerlijn ICT van IBN. Zij hebben hun certificaat in ontvangst genomen op hun werkplek bij BIT Special. BIT Special, een merk van IBN, is een softwareontwikkelaar die in alle opzichten speciaal is. Met onze bijzondere medewerkers en hoogwaardige oplossingen biedt dit bedrijf perspectief in ICT: voor u en uw klanten, maar ook voor onze medewerkers zelf.

De geslaagden hebben de Apple Swift opleiding van de Hogeschool Arnhem Nijmegen met goed gevolg doorlopen. Deze opleiding bestaat uit 50 lessen, verdeeld over 5 blokken en 1 module. In elke les wordt een specifieke vaardigheid behandeld voor de programmeertaal Swift of voor het ontwikkelen van Apps in het algemeen.

Ervaring opdoen
Aan het einde van de opleiding volgen de deelnemers projecten onder begeleiding, waarbij ze leren werken met instructies en een projectplan om een echt werkende App te bouwen. In deze projecten kunnen zij functies maken die ze zelf interessant vinden. De deelnemers doen dan al ervaring op met het soort werk dat ze eventueel later als professionele App-ontwikkelaar zullen doen. In de laatste module onderzoeken zij hoe ze een ontwerp, een prototype en een eindproduct van een zelfbedachte App kunnen maken.

Zelf Apps bouwen
De geslaagde kandidaten werken inmiddels aan fantastische Apps die ze voor de klanten van BIT Special met veel plezier bouwen.