Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Bijzonder AANtWERK najaarsevent bij IBN

Met een maximum van 30 gasten per keer zag de AANtWERK najaarsbijeenkomst er heel anders uit dan gebruikelijk. Coronaproof werd in vergaderlocatie Meeters de bijeenkomst niet één keer, maar twee keer gehouden.

Juist in deze tijd is het noodzakelijk om aandacht te vestigen op de groep voor wie wij het allemaal doen: mensen die een extra steuntje nodig hebben om een baan te vinden of te houden. Dat wordt nog weleens vergeten, zeker in deze tijd. Zonder werkgevers die deze mensen een kans (blijven) geven is dat onmogelijk. Deze werkgevers inspireren in coronatijd is daarom een belangrijke gezamenlijke missie van MVO platform AANtWERK en de founders van dit platform: IBN, WSD en Weener XL.

De opening werd de eerste dag gedaan door wethouder Maarten Prinssen van de gemeente Uden en de tweede dag door oud-algemeen directeur van IBN Peter van der Steen. Dit werd gevolgd door een toelichting op AANtWERK en Talentvol en een paneldiscussie over de impact van corona. Daarna gaf dagvoorzitter Peter Ros een inleiding over 'Warorde', chaos als basis voor verandering en innovatie. Napraten gebeurde aan de tafels in het restaurant beneden, met minder gasten is er meer ruimte voor inhoudelijke gesprekken. Ook de rust en veiligheid van Meeters werden door de gasten zeer gewaardeerd. Anders dan anders, maar positief ervaren, zeker ook door de strakke coronaproof organisatie van Meeters en de goede sfeer in ons nieuwe vergadercentrum.