Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Award ‘Beste vergaderlocatie 2019’ voor vergadercentrum van IBN

Met trots hebben de medewerkers van ons vergadercentrum hun prijs als ‘Beste Vergaderlocatie in Noord-Brabant’ in de categorie Large in ontvangst genomen. Uit ruim 800 locaties kwam het vergadercentrum van IBN als beste uit de bus. Het team van toegewijde medewerkers ervaart de prijs als een extra bekroning op hun werk, zeker omdat de prijs is toegekend door beoordelingen van klanten. Na hun evenement of bijeenkomst hebben zij hun mening gedeeld op Meeting Review en op basis van deze ervaringen heeft IBN deze prijs mogen ontvangen.

Bijzonder is dat het sociale vergadercentrum gerund wordt door mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Niet alleen ervaren medewerkers dragen bij aan dit succes, maar ook alle medewerkers die in de werkleerlijn horeca/catering worden opgeleid voor het horeca vak. Met deze opleiding kunnen zij door naar werkgevers in de regio die staan te springen om vakkrachten.

Het complete team werkt elke dag met veel plezier en inzet aan een optimale beleving van de bezoekers. Zo’n mooie prijs zorgt daarbij voor extra motivatie om dit ook voor de komende gasten te blijven doen.