Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Arbeidsmobiliteit: re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk - klanten
arbeidsmobiliteit
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Arbeidsmobiliteit: re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk - klanten

Arbeidsmobiliteit: re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk

Iedereen heeft recht op passend werk én elke werkgever heeft recht op gemotiveerde medewerkers. Dankzij onze vernieuwde diensten en jarenlange ervaring, weten we precies hoe we dit kunnen realiseren. Nieuw bij IBN: Arbeidsmobiliteit. 

We kunnen u adviseren en ondersteunen in de re-integratie van uw medewerker na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook kunnen we u inzicht geven in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf.

De inzet en betrokkenheid van uw medewerkers zijn belangrijke factoren om de organisatie goed te laten presteren. Het zoeken naar manieren om uw mensen vitaler, flexibeler en duurzaam inzetbaar te maken én te houden is een hele uitdaging. IBN kan uw medewerkers coachen, zodat zij meegroeien met uw organisatie. Soms is het echter beter om een andere werkplek te zoeken voor een medewerker of heeft u te maken met een langdurig zieke medewerker die weer aan het werk moet, binnen of buiten de organisatie. De adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN bieden niet alleen kennis rondom mobiliteitstrajecten, maar nemen het volledige proces in een persoonlijk traject uit handen.

Behalve directe ondersteuning naar nieuw passend werk bieden we ook inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf. Kijk hier voor meer informatie.