Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Arbeidsmobiliteit: re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk (1) (1)
arbeidsmobiliteit
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Arbeidsmobiliteit: re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk (1) (1)

Arbeidsmobiliteit: re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk

Iedereen heeft recht op passend werk én elke werkgever heeft recht op gemotiveerde medewerkers. Dankzij onze vernieuwde diensten en jarenlange ervaring, weten we precies hoe we dit kunnen realiseren. Nieuw bij IBN: Arbeidsmobiliteit. 

IBN adviseert en ondersteunt werkgevers in de re-integratie van medewerkers na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook geven we inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen een bedrijf.

De inzet en betrokkenheid van medewerkers zijn belangrijke factoren om de organisatie goed te laten presteren. Het zoeken naar manieren om mensen vitaler, flexibeler en duurzaam inzetbaar te maken én te houden is een hele uitdaging. IBN kan medewerkers coachen, zodat zij meegroeien met de organisatie. Soms is het echter beter om een andere werkplek te zoeken voor een medewerker of heeft een werkgever te maken met een langdurig zieke medewerker die weer aan het werk moet, binnen of buiten de organisatie. De adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN bieden niet alleen kennis rondom mobiliteitstrajecten, maar nemen het volledige proces in een persoonlijk traject uit handen.

Behalve directe ondersteuning naar nieuw passend werk bieden we ook inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen een bedrijf. Kijk hier voor meer informatie.