Publicaties

header-nieuwsbrief.jpg

Jaarcijfers 2016

2016 was voor IBN wederom een succesvol jaar, zowel sociaal als financieel. In het jaarverslag 2016 is te lezen dat ruim 3.800 mensen aan het werk zijn in 2016. Via de Participatiewet zijn in totaal 431 nieuwe collega’s aan de slag: 244 met een arbeidsovereenkomst en 187 kandidaten die onderweg naar een dienstverband zijn. Het financieel resultaat over het jaar 2016 is uitgekomen op € 1,9 miljoen. Het jaarverslag over 2016 kunt u hieronder inzien.

Maatschappelijke impact van IBN

3,1 miljoen euro in harde baten en een breed scala aan beleefde waarden die niet in geld zijn uit te drukken. Een onderzoek onder medewerkers, gemeenten en het regionale bedrijfsleven laat zien dat dit de effecten zijn van het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De resultaten van dit onderzoek naar de maatschappelijke impact van IBN kunt u hieronder inzien.

MVO Verklaring

IBN geeft invulling aan de 3 P’s Planet, People en Profit vanuit de bedrijven Productie, Kwekerijen, Facilitair, Arbeidsintegratie en Dienstencentrum. IBN is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen diep verankerd heeft in haar genen. In onze actuele MVO Verklaring zijn alle onderdelen van ons MVO-beleid toegelicht.

Onze strategienota

Bij IBN geloven we in de kracht van onze medewerkers en de mogelijkheden van onze eigen bedrijven. We investeren in mens en bedrijf, benutten talenten, werken samen en pakken kansen tot groei. Als sociale onderneming is het hebben van een positief maatschappelijk resultaat cruciaal. Er is immers geld voor nodig om sociaal te kunnen zijn. Onze marktconforme IBN bedrijven zijn het middel om financieel resultaat te bereiken en zij zorgen voor het brede werkplekaanbod.

Publicatierapport Kamer van Koophandel

Het pubicatierapport van de Kamer van Koophandel kunt u na 17 mei hieronder inzien.