Werkgeversservicepunt schakel tussen werkgevers en werknemers

achtergrond strategie.png (1)

Werkgeversservicepunt schakel tussen werkgevers en werknemers

IBN is, net als gemeenten en het UWV, samenwerkingspartner van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant en steunt verschillende projecten. De diverse projecten zijn gericht op verschillende doelgroepen, zoals de oudere werkzoekenden, zzp-ers of statushouders.

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant adviseert en verzorgt de werving en selectie van medewerkers. Ook medewerkers via IBN. Het WSP levert gemotiveerde kandidaten aan, ondersteunt bij het praktisch opleiden en draagt zo bij aan een duurzame oplossing voor personeelstekort.

Direct zicht op de kandidaten uit de bestanden van gemeenten, UWV en IBN? Kijk op Talent uit Noordoost-Brabant.
Of wilt u zelf een kandidaat opleiden en kneden tot de perfecte medewerker voor uw organisatie? Lees op onze site verder over Lerend Werken.

Ook de WSP-nieuwsbrief ontvangen?
Geïnteresseerd geraakt en wilt u op de hoogte blijven van het WSP Noordoost-Brabant? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina).
U ontvangt maandelijks nieuws over zaken als aantrekkelijke subsidies en regelingen en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Maar ook presenteren gemotiveerde kandidaten zich met een video en leest u over de ervaringen van werkgevers die vertellen wat het WSP voor hen heeft betekend.

wsp.jpg