Subregionale bijeenkomsten voor gemeenten

achtergrond strategie.png

Subregionale bijeenkomsten voor gemeenten: goed bezocht en interessant!

Begin september vonden er 3 subregionale bijeenkomsten plaats voor onze 11 gemeenten. In totaal bezochten ruim 100 gemeentelijke relaties onze vestigingen. Doel van de bijeenkomsten was om onze gemeentelijke relaties actueel van kennis te voorzien over IBN.
 
Het programma van de bijeenkomst omvatte rondleidingen over de vestigingen met korte informatieve sessies over onder meer beheer van multifunctionele accommodaties, onze werkwijze van intake tot uitstroom, onze aanpak voor duurzame inzetbaarheid en onze social return oplossingen. Ook de DOEGOODS-producten zijn getoond, als mooie manier voor bedrijven om hun social returnverplichting in te vullen. Verder was er een presentatie door algemeen directeur Maarten Gielen. Hij ging onder meer in op de actuele ontwikkelingen bij IBN, onze strategie en innovaties in productontwikkeling en op de arbeidsmarkt. Bekijk de foto’s van Veghel, Oss en Cuijk voor een impressie van deze bijeenkomsten.

Heeft u de bijeenkomsten gemist of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag! Uw contactpersoon is Machteld van Boheemen, gemeentelijk contactfunctionaris. Zij is bereikbaar via telefoon 0413 33 44 77 of mail mboheemen@ibn.nl

 

No- 29 IBN regiobijeenkomst Veghel.jpg