1. IBN
  2. Nieuws
  3. Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht

Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht

23 februari 2017

In samenwerking met werkgevers en AgriFood Capital Werkt! zijn verschillende programma’s opgesteld om kandidaten op te leiden in de bouw (schilders), ICT (social media redacteur, softwaretester of technisch ICT’er) en logistiek. Door middel van leren in de praktijk bij werkgevers en met begeleiding vanuit IBN worden kandidaten opgeleid tot waardevolle vakkrachten.

Werkgevers willen gewoon goede vakkrachten. Maar deze mensen zijn steeds moeilijker te vinden. Mensen willen graag werken, maar hebben niet altijd de juiste achtergrond of ervaring. IBN Arbeidsintegratie biedt een oplossing in de praktijk. Enthousiaste kandidaten worden via werken en leren opgeleid.

Vakkennis én baangarantie

Het traject start met een intakefase. Hierin wordt bekeken waar de krachten van de kandidaten liggen, vervolgens gaan ze in de praktijk bij een werkgever aan de slag. De werkgevers zorgen dat de kandidaten begeleid worden door een beroepspraktijkbegeleider. De theorie wordt in de praktijk uitgevoerd. Vanuit IBN wordt extra coaching op de werkplek aangeboden om de professionele ontwikkeling te volgen en te sturen. Na het afronden van het traject krijgen de kandidaten een baangarantie van acht maanden aanvullend op de baangarantie gedurende de eerste 15 maanden van het traject.

Belangstelling?

Mensen woonachtig in de driehoek Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven kunnen zich aanmelden voor deze trajecten naar praktijkgerichte vakkennis. Ook werkgevers die geïnteresseerd zijn in vakkrachten kunnen zich melden bij IBN. Belangstellenden kunnen onderstaande contactformulier invullen of contact opnemen met:
Edwin Keulen
Manager Talent & Werk
T: 0413 28 21 14

Medewerkers IBN