1. IBN
  2. Nieuws
  3. Schoonmaakcontract gemeente Oss verlengd
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Schoonmaakcontract gemeente Oss verlengd

Schoonmaakcontract gemeente Oss verlengd!

14 december 2021


Op maandag 13 december hebben gemeente Oss en IBN een nieuw contract afgesloten voor de schoonmaak van het gemeentehuis, NME de Elzenhoek en begraafplaats Hoogen Heuvel. Hierdoor blijven de werkplekken van IBN-medewerkers die hiervoor de schoonmaak verzorgen in ieder geval tot 2026 behouden.


Het huidige contract voor schoonmaak loopt per 31 december 2021 af. Gemeente Oss en IBN verlengen met dit nieuwe contract hun samenwerking tot 2026 met de mogelijkheid tweemaal twee jaar te verlengen. Gemeente Oss draagt met dit contract bij aan het behoud van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben. Kees van Geffen, wethouder Werk en Inkomen: “Het is mooi dat wij als gemeente Oss op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan het werkgeluk van deze enthousiaste groep medewerkers van IBN.”

“Dat schoonmaken een vak met meerwaarde is, is de afgelopen periode alleen maar weer extra gebleken. Een schone omgeving is belangrijk voor de hygiëne en gezondheid van de medewerkers en bezoekers van een gebouw. Onze medewerkers zijn dan ook trots op hun werk en dat zij hieraan kunnen bijdragen. Het is heel fijn dat door middel van dit contract met de gemeente, de medewerkers dit werk kunnen blijven doen,” aldus Maarten Gielen, algemeen directeur IBN.

13-12-2021 Ondertekening contract gemeente Oss en IBN.jpg