1. IBN
  2. Nieuws
  3. Nieuwe stap voor IBN
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Nieuwe stap voor IBN

Nieuwe stap voor IBN

08 januari 2019

Al bijna 25 jaar maken wij ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. En met succes: jaarlijks vinden vele mensen een nieuw doel in hun leven, op weg naar een nieuwe loopbaan. Om succesvol te blijven, gaan we vanaf nu een stap verder. Met de komst van de Participatiewet is de rol en opdracht van IBN in de regio noordoost-Brabant veranderd. Naast het helpen met het vinden van een passende werkplek, ondersteunen we mensen bij hun ontwikkeling en hun loopbaan.

De organisatie is aangepast om een goede invulling te kunnen te geven aan die brede opdracht. Met een nieuwe organisatiestructuur, een nieuwe uitstraling en vanuit één merk gaan we nog meer mensen helpen. Zodat we samen met gemeenten, bedrijfsleven, onderwijs, UWV en andere organisaties nog beter kunnen bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van mensen. En daarmee aan het succes van onze regio. In onze visie hebben alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt recht op een loopbaan. ‘Iedereen doet’ mee geldt in deze visie als het nieuwe normaal.

Nieuwe huisstijl
Bij een veranderd IBN past een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Ons nieuwe logo visualiseert dat waar IBN voor staat in de eenvoudigste vorm. De belangrijkste opdracht van de organisatie zit erin opgesloten: mensen ontwikkelen. En het laat zien hoe IBN die opdracht wil vervullen: in samenwerking.