1. IBN
  2. Nieuws
  3. Nieuw: Meeters, een inspirerend vergadercentrum voor congressen en bijeenkomsten
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Nieuw: Meeters, een inspirerend vergadercentrum voor congressen en bijeenkomsten

Nieuw: Meeters, een inspirerend vergadercentrum voor congressen en bijeenkomsten

20 januari 2020

Het vergadercentrum van IBN in Uden wordt in de wintermaanden flink onder handen genomen. Een grote verbouwing en restyling staan op stapel. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden voor de begeleiding en opleiding van medewerkers binnen de werkleerlijn horeca/ catering. Ook krijgt het vergadercentrum een nieuwe naam: Meeters – Nice to meet you. 

Meeters (ons vergadercentrum) is t/m 30 mei gesloten. Voor reserveringen na 30 mei en voor vragen zijn de collega’s van het vergadercentrum (Meeters) wel telefonisch en per mail bereikbaar (telefoon 0413 33 44 66 of mail naar vergaderen@meeters.nl).

Logo Meeters.jpg

Het bestaande vergadercentrum van IBN krijgt na de verbouwing en restyling onder meer een nieuwe congreszaal voor ruim 200 personen, een nieuw vergaderconcept, een ruime keuken, restaurant en Barista-bar en een royale foyer. Ook krijgen alle zalen een nieuwe look. Meeters is een vergadercentrum waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten voor congressen en bijeenkomsten en een plek om te leren. Meeters is een merk van IBN.

Werkleerlijn horeca/catering
Meeters is meer dan een plek om samen te komen. Het is ook een plek om te leren. Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid tot professionele horecamedewerkers. Dat gebeurt via de werkleerlijn horeca/catering van IBN. Deze werkleerlijn maakt gebruik van het vergadercentrum Meeters. Kandidaten krijgen in de werkleerlijn bij Meeters de mogelijkheid om op diverse plekken ervaring op te doen. Volgens de visie van IBN verdient iedereen een kans op de arbeidsmarkt: ook mensen die het zonder extra hulp (nog) niet redden.
Voor meer informatie over de werkleerlijn horeca/ catering zie www.ibn.nl (Kijk bij werkzoekende). Meeters is gevestigd aan de Hockeyweg 5 in Uden.Artist impression Meeters Uden2.jpg Artist impression Meeters Uden 1.jpg Artist impression Meeters Uden.jpg