1. IBN
  2. Nieuws
  3. Leerlingen Fioretti College sluiten project rondom IBN af
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Leerlingen Fioretti College sluiten project rondom IBN af

Leerlingen Fioretti College sluiten project rondom IBN af

31 januari 2018

In negen weken tijd bedachten leerlingen van het Fioretti College in Veghel een product dat IBN zou kunnen maken. Dit mocht ook een designlamp zijn. Ze deden dit tijdens de talenturen. Hierin maakten eerste- en tweedejaarsleerlingen van de school kennis met ondernemen.

Op maandag 29 januari werden alle producten door de leerlingen in tweetallen gepresenteerd. Antoon Vanhouttem, supervisor bij IBN Productie in Veghel, was hierbij als jury. Hij koos de ‘chill-kamer’ uit als winnaar. Dit is een soort kast met daarin een luie stoel, televisie, spelcomputer en muziekinstallatie. Deze kun je in je huis zetten om te ontspannen, zonder gestoord te worden door huisgenoten. Speciale zweethesjes voor meiden om in te voetballen en een designlamp die alle kanten op kan schijnen waren andere producten die zijn bedacht. Ook een machine voor zure matten en een voorbeeld van een nieuwe racewagen werden gepresenteerd.

De bedenkers van het winnende product zijn de leerlingen Freek Verkampen en Luuk de Vos. Ze kregen een bioscoopbon, uitgereikt door Antoon Vanhouttem.

Fioretti IBN Fioretti IBN