1. IBN
  2. Nieuws
  3. Internationale award voor bedrijfsfilm IBN
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Internationale award voor bedrijfsfilm IBN

Internationale award voor bedrijfsfilm IBN

18 mei 2021

Op het World Media Festival in Hamburg is de bedrijfsfilm van IBN in de prijzen gevallen: de film heeft de ‘Golden Globe’ gewonnen in de categorie Social Responsibility. De prijs is toegekend aan Corporate Trailer, het mediaproductiebedrijf dat deze film voor IBN heeft gemaakt.


Het was de 22ste editie van het World Media Festival voor Television & Corporate Media. Met dit jaar 811 inzendingen uit 41 landen. Met de winnende bedrijfsfilm presenteert IBN zichzelf op een bijzondere manier en laat zien waar ze voor staat: ieders talent wordt benut, iedereen doet mee.

De award krijgt een mooie plek bij Corporate Trailer en IBN ontvangt de speciale ‘Award filmposter’ van de winnende bedrijfsfilm die natuurlijk een ereplaats krijgt. Deze filmposter is dinsdag 18 mei feestelijk overhandigd door Jan Suiskens, Creative Director van Corporate Trailer.


IBN FILMPOSTER.jpg (1) foto award 600x400.jpg (2)

Het team dat meewerkte aan de film: Bert Janssen (midden), Sandra van Groenestijn (links), Linda van de Witte (linksachter), Marko Terpstra (middenachter), Karin van Boxtel (rechtsachter), Jan Suiskens (rechts).