1. IBN
  2. Nieuws
  3. IBN Vergadercentrum opnieuw genomineerd voor Nationale Meeting Award
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. IBN Vergadercentrum opnieuw genomineerd voor Nationale Meeting Award

IBN Vergadercentrum opnieuw genomineerd voor Nationale Meeting Award

04 januari 2018

De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, met een score van 9.0 in de categorie Large (voor vergaderlocaties tot 250 personen). In 2016 was IBN Vergadercentrum al genomineerd in de categorie Medium.

In totaal wisten 73 locaties de eis voor nominatie te behalen, door minimaal tien nieuwe reviews van gasten op MeetingReview.com te behalen. De genomineerde locaties scoorden het beste op het gebied van klantwaardering en zijn door naar ronde 2. Deze ronde bestaat uit een objectieve kwaliteitscontrole met open en gesloten vragen over ondernemerschap, gastvrijheid en kwaliteit.

De deelnemende locaties hebben tot 31 januari de tijd om de vragen te beantwoorden. De antwoorden zullen door de vakjury worden beoordeeld, waarop vervolgens punten worden toegekend. Deze puntentelling zal uiteindelijk leiden tot een top 3 per categorie. De vijf categorieën waarin deelgenomen kan worden zijn categorie S (locaties tot 25 personen), categorie M (locaties tot 100 personen), categorie L (locaties tot 250 personen), categorie XL (locaties tot 500 personen) en categorie XXL (locaties vanaf 500 personen).
De 15 locaties zullen vanaf februari worden bezocht door een onafhankelijke vakjury (ronde 3).

De award wordt op maandag 12 maart uitgereikt tijdens een speciaal congres. We hopen natuurlijk dat IBN Vergadercentrum de award in ontvangst mag nemen!

Nationale Meeting Award 2019 IBN