1. IBN
  2. Nieuws
  3. IBN Vergadercentrum genomineerd: wij zijn trots!
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. IBN Vergadercentrum genomineerd: wij zijn trots!

IBN Vergadercentrum genomineerd: wij zijn trots!

21 december 2016

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine, is een onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, in de categorie Medium, met een gemiddeld cijfer van 9,1!

De Nationale Meeting Award wordt in drie categorieën uitgereikt: Small voor locaties tot 25 personen, Medium voor een capaciteit van 25 tot 250 personen en Large voor als er meer dan 250 personen terechtkunnen op een locatie.

De procedure bestaat uit drie ronden waarin de deelnemende locaties punten kunnen behalen. De totaalscores per categorie bepalen uiteindelijk de winnaars. IBN Vergadercentrum is ronde 1 goed doorgekomen, met een gemiddelde reviewscore van 9,1. In ronde 2 gaan branchegenoten hun stem uitbrengen. Dit zijn onder andere de leden van SecretaresseNet, de lezers van Meeting Magazine en de bezoekers van EvenementContact. Na afloop van ronde 2 zal er per categorie een top 3 overblijven. Deze locaties worden in februari bezocht door een vakjury, ronde 3, die ook weer punten zal toekennen naar aanleiding van deze bezoeken. De totaalscores van de drie ronden tezamen bepalen de winnaars van 2017, één per categorie.

De Nationale Meeting Awards worden uitgereikt op donderdag 9 maart a.s. tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van EvenementContact in Ahoy. Het zou toch geweldig zijn als IBN Vergadercentrum die dag de Award in ontvangst zou mogen nemen…

Nationale Meeting Award 2019 IBN