1. IBN
  2. Nieuws
  3. Bereikbaarheid en dienstverlening IBN
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Bereikbaarheid en dienstverlening IBN

Bereikbaarheid en dienstverlening IBN

20 maart 2020

Corona update IBN

Binnen IBN volgen we de ontwikkelingen rond het coronavirus en de richtlijnen van de overheid uiteraard op de voet. We passen waar nodig dagelijks ons beleid en onze werkwijze aan. Daarbij is de gezondheid van onze collega’s en onze klanten, leveranciers en relaties prioriteit één. Daarnaast hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening zo goed mogelijk blijft doorgaan.

Concreet betekent dit het volgende voor onze dienstverlening:

  • Een groot deel van onze staf- en kadermedewerkers werkt thuis. In principe zijn ze op deze manier telefonisch en per e-mail goed bereikbaar. Ook via bijvoorbeeld Skype kan contact worden gelegd, zodat (geplande) afspraken en overleggen eventueel digitaal door kunnen gaan.
  • Onze collega’s die leiding geven aan groepen medewerkers zijn waar mogelijk aan het werk. Zij nemen alle voorzorgsmaatregelen in acht. Ook op de productielocaties hebben we verschillende maatregelen getroffen om de continuïteit zo goed als mogelijk te kunnen waarborgen.
  • Uw contactpersoon en onze overige medewerkers staan voor u klaar. Vanuit de verschillende bedrijfsonderdelen van IBN worden in overleg met opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties nadere afspraken gemaakt. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mailt u dan rechtstreeks met uw contactpersoon van IBN. U kunt ons ook bereiken via telefoon 0413 33 44 55