1. IBN
  2. Nieuws en publicaties

Nieuws en publicaties

Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij IBN. We publiceren hier ons jaarverslag, melden nieuwe ontwikkelingen en publiceren prikkelende onderwerpen via ons blog. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

IBN (Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant)

IBN Blog: Mens en machine; nog betere maatjes in 2019!

Binnen IBN hebben de meeste medewerkers een steuntje in de rug nodig om volwaardig deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces. Veel werkzaamheden zijn te moeilijk of fysiek te zwaar voor hen. Hoe kunnen we de nieuwe technologieën inzetten om onze mensen verder te ontwikkelen en ze klaar te stomen voor het reguliere bedrijfsleven of langer inzetbaar te houden in het reguliere arbeidsproces?

Lees het volledige blog

Electric Dutchman

Eerst scooters 'Electric Dutchman' rollen bij IBN van de band

De tijd van geduldig wachten is voorbij. Er moeten meters gemaakt worden door Eelco Gielen en zijn team. ‘We hebben al vele scooters verkocht. Die moeten nu in razend tempo in elkaar worden gezet.’ De ondernemer is daarom een samenwerking aangegaan met IBN, een succesvol, sociaal en regionaal productiebedrijf waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. ‘Die maatschappelijke betrokkenheid past goed bij ons’, legt Eelco uit.

Lees meer