DSC6535 Werkplek Bashar Mohammed 600x320.jpg

Nieuwe kans


Ben je afgewezen op een sollicitatie? En had je die baan echt graag gewild? Laten we samen kijken naar andere kansen. 

Ondersteuning naar werk

De werkgever bij wie je had gesolliciteerd werkt, met samen IBN aan verantwoord werven. Zij vinden het namelijk belangrijk dat kandidaten die niet bij hen terecht kunnen, wel een leuke en geschikte baan vinden. Zij hebben je daarom doorverwezen naar IBN. 

Soms lukt het gewoon niet om aan de slag te komen. Terwijl je wel wilt werken, immers werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Maar sollicitatie na sollicitatie word je afgewezen of keer op keer word je tweede. Onbegrijpelijk, want je hebt toch genoeg talenten, een opleiding en mogelijk ook werkervaring.

IBN kijkt naar wat je wel kunt en hoe we dit kunnen combineren met de werkgevers uit ons netwerk. We hebben zicht op functies binnen bedrijven en combineren jouw talenten met deze mogelijkheden.

Samen op zoek naar jouw baan

Als je hier onder je gegevens invult (voeg het liefst ook je cv toe) dan nemen we contact met je op en kijken we samen naar jouw mogelijkheden. Natuurlijk houden we ons aan ons privacystatement voor het bewaren en gebruik van jouw gegevens.

* = verplicht veld