Lunchkoerier

De lunchkoerier IBN

NIEUWS - van 24 december t/m 1 januari gesloten

Vanaf nu kunt u uw lunch alleen nog bestellen via de website en direct afrekenen met iDeal. Die keuze hebben we gemaakt om het voor u als klant nog gemakkelijker te maken. Bovendien heeft het ook voordelen voor onze medewerkers. Die kunnen zich compleet focussen op het bereiden en bezorgen van de lunch, zonder dat er geld of pinapparaten aan te pas komen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De broodjesservice van IBN Facilitair, bekend onder de naam IBN Lunchkoerier, is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en lunches. Woon of werk je in de regio Uden, Veghel, Oss of Cuijk en wil je voor minimaal vier personen bestellen, dan bezorgen wij je bestelling bij je thuis of op kantoor. Wij bieden een ruime keuze in diverse prijsklassen. Heb je voor 10.00 uur besteld, dan bezorgen wij dezelfde dag tussen 12.00 en 14.00 uur de lunch. Wil je na 10.00 uur nog een bestelling doorgeven voor diezelfde dag, bel dan 0413-334455 om te horen of er toch nog mogelijkheden zijn.

IBN Lunchkoerier is geopend van maandag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen en in de periode van 24 december t/m 1 januari.