Met werk meer mens

 

IBN wil een rol van betekenis spelen in het leven van mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze filmclip

Foto: met werk meer mens

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning naar werk nodig hebben.

De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school. Of misschien je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er. Al 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

Werken aan geluk

Werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze regio mooier.

 

Bekijk de clip

Jan van Stijn 600x400.jpg

“In een half jaar tijd kreeg ik mijn leven op de rit. Ik ging aan de slag bij IBN waar ik de baan vond die ik altijd al wilde en echt bij mij past."

Jan van Stijn - Chauffeur bij IBN

Lees hier zijn verhaal

“Ik merk dat ik veranderd ben. Mijn ouders en familie geven het ook aan. Ik ben rustiger geworden, durf meer en heb geleerd om zelfstandig te worden" 

Saskia - Productiemedewerker bij Bakkerij Lamers

Bekijk hier de film

"Ik volgde een cursus gastvrijheid. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik leerde om gastvrij te zijn naar mezelf. Doordat ik positief naar mezelf ben gaan kijken, straal ik dat ook naar anderen uit."

Laurine - medewerker bedrijfsrestaurant bij Sligro

Lees hier haar verhaal

 

Foto Laurine website IBN 600x400.jpg
ineke-walravens-ibn-prodcutie.jpg

Blog: Plezierige winst

We zijn een echt productiebedrijf. Dat was mijn conclusie aan het eind van mijn eerste werkdag bij IBN. Een echt productiebedrijf met een bijzondere kwaliteit. We werken voor de mooiste klanten die je je kunt bedenken. We leveren hen topkwaliteit met onze producten en diensten en dat doen we ook nog eens tegen een eerlijke prijs.

meeters-award.jpg

Nieuws: Meeters vergaderlocatie wint Provincie Awards 2020!

Meeters, een merk van IBN, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van Brabant! Vanuit MeetingReview is Meeters verkozen tot de meest gastvriendelijke vergaderlocatie van Brabant (in de categorie Large, tot 250 personen).

Social Return IBN

IBN Social Return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. IBN heeft kant en klare oplossingen, maar ook maatwerk opties voor uw bedrijf bespreken we graag.

Alle Social Return mogelijkheden