Vergadercentrum

Foyer IBN Vergadercentrum

Vergaderplekken zijn er in overvloed. Van kleine pittoreske boerderijen tot grote complexen. Maar wat als u op zoek bent naar een plek die groot genoeg is voor uw groep en succesvol bemand wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan is ons vergadercentrum de plek om uw training, vergadering of bijeenkomst te organiseren. Van klanten horen we dat ze het prettig vinden dat er continue technische assistentie is én alles mogelijk is op het gebied van eten & drinken. Fijne bijkomstigheid en heel uniek is dat een bezoek aan ons vergadercentrum invulling geeft aan social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen van uw organisatie. 

Vergaderzaal huren

icon title

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materialen.

Catering

icon title

IBN Vergadercentrum heeft een eigen chef-kok, die alle lekkernijen, hapjes en gerechten met zorg bereidt en samenstelt. Daarbij staan afwisseling en vernieuwing centraal, onder meer door het gebruik van seizoens- en streekproducten.

Beleven

icon title

Wilt u de mogelijkheden bij IBN Vergadercentrum combineren met een activiteit? IBN biedt onder meer kookworkshops op maat, maar ook activiteiten op de nabij liggende golfbaan, theater, kartbaan en natuurgebied de Maashorst.

Beoordelingen op Meeting Review

2018-02-28 15_52_37-Vergaderruimte in Uden_ IBN Vergadercentrum _ 40 reviews - Internet Explorer.png

Loop virtueel door het vergadercentrum

360 graden view.png

Certificering

4-hamer-+-green-key.png

Aanvraag

annemieke-kl-def.png (1)

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?
Vul hier het online aanvraagformulier in voor IBN Vergadercentrum.

Of neem contact met ons op via 0413-282787 of mail naar vergaderen@ibn.nl.