Catering

De lunchkoerier IBN

Met een eigen chef-kok in huis bieden wij catering maar al te graag aan in ons multi-service palet. Met succes, want geregeld kloppen secretaresses, facilitair managers en eigenaren van organisaties uit de regio bij ons aan om de catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant te verzorgen. Op locatie of in ons vergadercentrum in Uden. We merken dat onze klanten de combinatie van kwaliteit en sociaal ondernemen belangrijk vinden. En daarom bewust voor ons kiezen en weer terugkomen. Ze waarderen de fijne producten, grote mate van hospitality met een maatschappelijk vleugje.

Professionele bedrijfscatering

icon title

Uw bedrijfscatering uitbesteden? IBN Facilitair is uw partner bij uitstek. Variërend van de dagelijkse catering in uw bedrijfsrestaurant tot catering voor een speciale gelegenheid, geheel naar uw wens. Klanten complimenteren ons over de toegewijde service en klantgerichtheid. Ook onze sociale en milieubewuste bedrijfsvoering en het gebruik van biologische seizoens- en streekproducten worden zeer gewaardeerd. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle wettelijke verplichtingen, zoals de recente Allergenen Wetgeving. 

Catering op locatie

icon title

Voor organisaties die geen (uitgebreide) keuken ter beschikking hebben, maar wel een ontbijt of lunch willen verzorgen voor een grotere groep, is catering op locatie een uitkomst. Wij bereiden de maaltijden voor in onze modern geoutilleerde keuken, onder leiding van een eigen chef-kok. Onze jarenlange ervaring hebben wij vooral opgedaan in het bedrijfsleven, maar ook scholen voorzien wij van brood- of warme maaltijden. Zo wordt bij kinderen al op jonge leeftijd een gezonde levensstijl bevorderd. Onze medewerkers kunnen u al vanaf zeven uur ’s ochtends van dienst zijn.

Zakelijke partycatering

icon title

Bent u op zoek naar een professionele, zakelijke partycatering voor een receptie, afscheid of jubileum? IBN Facilitair neemt u de zorg voor culinaire hapjes en warme en gekoelde drankjes uit handen. Ook voor een zomer- of bouwvakborrel, al dan niet met een compleet aangeklede barbecue, draaien wij onze hand niet om. Indien gewenst rijkt onze service tot aan het meubilair, zoals statafels, krukken, picknicktafels, et cetera.

Lunchkoerier

icon title

*** NIEUWS ***

Vanaf 1 oktober 2018 wordt de nieuwe website van IBN Lunchkoerier gelanceerd. Vanaf die datum kunt u uw lunch alleen nog bestellen via de website en direct afrekenen met iDeal. Die keuze hebben we gemaakt om het voor u als klant nog gemakkelijker te maken. Bovendien heeft het ook voordelen voor onze medewerkers. Die kunnen zich compleet focussen op het bereiden en bezorgen van de lunch, zonder dat er geld of pinapparaten aan te pas komen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De broodjesservice van IBN Facilitair, bekend onder de naam IBN Lunchkoerier, is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en samengestelde lunchpakketten, eventueel op maat. Bent u gevestigd in de regio Uden, Veghel, Oss of Cuijk en met minimaal vier personen, dan kunt u via het formulier aangeven wat de wensen zijn. Wij bieden een ruime keuze in diverse prijsklassen, en ook op het gebied van serviesgoed zijn er verschillende mogelijkheden. Heeft u voor 10.00 uur besteld, dan bezorgen wij dezelfde dag tussen 12.00 en 14.00 uur de lunch. Kom je pas na 10.00 uur op het idee IBN Lunchkoerier in te schakelen, bel dan 0413-334455 om te horen of er toch nog mogelijkheden zijn.

Certificering

certificering-catering-2.png

Contact

wil-bongarts-def.png (1)

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?
Bel Wil Bongarts 0618308478 of mail wbongarts@ibn.nl.