Zaken doen met IBN Facilitair

De lunchkoerier IBN

Schoonmaak

Gebouwen schoonmaken is wat wij iedere dag doen. Meestal gaat het om het interieur, maar ook gaan we geregeld naar buiten om de ramen en zonwering weer te laten blinken. Organisaties die met ons werken maken een bewuste keuze voor de schoonmaak overdag. Schoonmaak krijgt daardoor echt een gezicht. Bovendien is het handig dat de medewerkers er zijn als u ze iets wilt vragen. Samen met een flinke dosis aandacht voor begeleiding, instructie en (bij)scholing maakt dat onze aanpak uniek.

IBN schoonmaakwerk
IBN Catering

Catering

Met een eigen chef-kok in huis bieden wij catering maar al te graag aan in ons multi-service palet. Met succes, want geregeld kloppen secretaresses, facilitair managers en eigenaren van organisaties uit de regio bij ons aan om de catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant te verzorgen. Op locatie of in ons vergadercentrum in Uden. We merken dat onze klanten de combinatie van kwaliteit en sociaal ondernemen belangrijk vinden. En daarom bewust voor ons kiezen en weer terugkomen. Ze waarderen de fijne producten, grote mate van hospitality met een maatschappelijk vleugje.

Groen

Iedere dag opnieuw ziet u wel ergens om u heen een stukje groen. Een strook met planten en bomen in uw wijk, uw eigen tuin of die op uw werk, een speelweide en even verderop een polder of bosgebied. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling. Daarin denken en gaan we verder dan het snoeien van bomen, schoffelen van perken en het bestrijden van onkruid. We zeggen weleens dat we op iedere hoek van de straat te vinden zijn. En dat is ook zo. Daarom combineren we onze werkzaamheden het liefst. Uw bedrijfstuin onderhouden we nadat we de voorliggende groenstrook hebben aangeplant. Of de prullenbakken legen tussen het maaien door. Integraal werken noemen we dat.

IBN Groenbeheer
IBN beheer

Beheer

Beheer is de dienst waar groen, schoonmaak en hospitality elkaar raken. Ontstaan uit een behoefte van gemeenten en scholen om werk compleet uit handen te nemen. Maar dan ook écht alles. Zelfs de administratieve afhandelingen. Parkeergarages, fietsenstallingen, begraafplaatsen, milieustraten maar ook bosrijke gebieden zijn prima te beheren door ons.

Vergadercentrum

Vergaderplekken zijn er in overvloed. Van kleine pittoreske boerderijen tot grote complexen. Maar wat als u op zoek bent naar een plek die én groot genoeg is voor uw groep én succesvol bemand wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan is IBN Vergadercentrum de plek om je training, vergadering of andere bijeenkomst te organiseren. Van klanten horen dat ze het fijn vinden dat er continue technische assistentie is én alles mogelijk is op het gebied van eten & drinken.

IBN vergadercentrum