Wij horen graag van u

Foyer IBN Vergadercentrum

Sinds juli 2016 is IBN Vergadercentrum te vinden op MeetingReview.com. Meningen van anderen zijn belangrijk bij het nemen van een (investerings)beslissing. Op MeetingReview kunnen gasten een review plaatsen om zo hun ervaringen te delen over meetinglocaties en de bijbehorende diensten.

Klanten van de verschillende meetinglocaties schrijven een toelichting en geven een cijfer voor het boekingsproces, de meetinglocatie, zaal met bijbehorende faciliteiten, catering en de betreffende meetingdienst. De locaties kunnen op hun beurt reageren op de reviews die de gasten hebben geplaatst. Om de betrouwbaarheid optimaal te houden, heeft MeetingReview een reviewmethode ontwikkeld.

IBN Vergadercentrum is een 4-hamerlocatie, gastvrij, servicegericht en Green Key gecertificeerd. Wij zijn dan ook blij met de goede referenties van onze gasten. Zoals met
de review van ziekenhuis Bernhoven. Heeft u ook weleens gebruikgemaakt van het IBN Vergadercentrum? Dan zouden wij het erg leuk vinden als u hier een reactie achterlaat. Alvast heel hartelijk dank!

Vergadercentrum bij IBN