Over IBN Facilitair

Hoofdkantoor IBN Uden

IBN Facilitair is een multi-service Social Enterprise. Een hele mond vol, maar het is heel simpel. We bieden vijf soorten facilitaire diensten, uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We werken volgens een duurzaam verdienmodel waarin onze mensen centraal staan, hét principe van een Social Enterprise. Door anders te denken en beter te doen zorgen we voor een resultaat waar we trots op mogen zijn. In 2006 sloot IBN Facilitair een joint venture met Vebego.

Anders denken bij IBN

Vanaf nu zijn alle facilitaire zaken in en rondom uw bedrijf als vanzelfsprekend op elkaar afgestemd. Het multi-service concept van IBN Facilitair staat voor onberispelijke dienstverlening en ontzorging. Nooit meer teveel energie voor te weinig resultaat. Anders zien en denken betekent ook dat wij met ú meedenken.

Door IBN Facilitair in te zetten draagt u bij aan de maatschappij met sociaal ondernemen. De pragmatische aanpak van IBN, het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én het marktconform denken zorgen voor de juiste balans tussen geven en nemen. Het kost u niets extra en toch krijgt u er veel voor terug.

Beter doen bij IBN
Meer resultaat bij IBN

Het multi-service concept van IBN Facilitair neemt kostbare overhead en tijd uit handen. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf focus kan blijven houden op de business. Onze medewerkers rekenen u graag voor wat dit financieel oplevert. IBN Social Return geeft u een nog beter imago dat onder meer zorgt voor een streepje voor bij aanbestedingen.

Ons management team