• Groepsfoto.JPG

  BSO de Benjamin samen met IBN aan de slag met zwerfafval

  18 april 2018

  Zwerfafval. Op iedere plek in Nederland hebben we er last van. Het geeft ons een onveilig gevoel, het ziet er rommelig uit en het kost ook nog eens een boel geld om het op te ruimen. De gemeente Bernheze en IBN hebben daarom de handen ineen geslagen en het project zwerfafval opgezet. Vier weken lang zijn kinderen van de BSO de Benjamin in Nistelrode op een bijzondere en creatieve manier aan de slag met zwerfafval. Zo leren ze al jong hoe je op een goede manier met afval om kunt gaan.

 • vergadercentrum internet.jpg

  IBN Vergadercentrum wint derde prijs Nationale Meeting Award

  23 maart 2018

  We zijn heel trots op het IBN Vergadercentrum: het heeft de derde prijs tijdens de Nationale Meeting Award 2018 in de categorie Large gewonnen. De Nationale Meeting Award is een prijs voor de beste meeting- en eventlocatie in Nederland. Het certificaat is op 12 maart uitgereikt.

   

 • foyer-overview.jpg

  Finaleplek Nationale Meeting Award voor IBN Vergadercentrum

  15 februari 2018

  Hoe trots kun je zijn! IBN Vergadercentrum heeft een finaleplek bemachtigd voor de Nationale Meeting Award. Een prijs voor de beste meeting- en eventlocatie in Nederland.

 • fioretti-ibn-overview.jpg

  Leerlingen Fioretti College sluiten project rondom IBN af

  31 januari 2018

  In negen weken tijd bedachten leerlingen van het Fioretti College in Veghel een product dat IBN zou kunnen maken. Dit mocht ook een designlamp zijn. Ze deden dit tijdens de talenturen. Hierin maakten eerste- en tweedejaarsleerlingen van de school kennis met ondernemen.

 • meeting-award-overview.jpg

  IBN Vergadercentrum opnieuw genomineerd voor Nationale Meeting Award

  04 januari 2018

  De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, met een score van 9.0 in de categorie Large (voor vergaderlocaties tot 250 personen). In 2016 was IBN Vergadercentrum al genomineerd in de categorie Medium.

 • uden-duurzaam-op-weg-ibn.jpg

  Nationale Autodeel Award 2017 voor deelautoproject gemeente Uden, IBN en Area

  07 december 2017

  De gemeente Uden heeft de Nationale Autodeel Award 2017 gewonnen voor het concept Uden Duurzaam op Weg: het deelautoproject van de gemeente Uden met Area Wonen en IBN. Een mooi resultaat!

 • Holland Recycling wint MVO Award.jpg

  Boxtelse Holland Recycling wint MVO Award

  07 december 2017

  “Geen schijn van kans maken we, dacht ik toen ik erachter kwam dat iemand ons had genomineerd.” De bescheiden Arai kreeg ongelijk. Het publiek bleek gecharmeerd van zijn aanpak als ondernemer - werknemers bepalen zélf wie er een contract krijgt - en zijn persoonlijke verhaal greep aan.

 • Logo MVO Award - kopie.jpg

  depostBode, en Wiltec door als finalisten van de MVO Award

  03 november 2017

 • Kiem ondertekening.jpg

  Hoera! Nieuw contract met KIEM voor IBN Facilitair

  02 november 2017

  Vandaag hebben de voorzitter college van bestuur van Kiem Bart Schoemaker en algemeen directeur Maarten Gielen de handtekening gezet onder een nieuw schoonmaakcontract. IBN Facilitair blijft ook de komende 4 jaar de 13 basisscholen en het bestuursbureau van Kiem schoonmaken. 

 • No--08-ROBOT-IBN-website.jpg

  Boordrobots aan het werk bij IBN Productie

  16 oktober 2017

  Vier robots gaan aan de slag in de productie. IBN Productie laat zien dat techniek kan bijdragen aan een zogenoemde inclusieve arbeidsmarkt. Ofwel: met de inzet van deze machines creëert IBN Productie werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.