Voorwoord door Annemieke de Louw

 

 

Hapjes in vergadercentrum IBN

‘Kwaliteit en toewijding, daar sta ik voor’

Het reserveringsteam van IBN Vergadercentrum bestaat uit vier enthousiaste medewerkers. Elke uitgave heet een van hen u van harte welkom. Deze uitgave is het woord aan Annemieke de Louw, commercieel medewerker.

“Inmiddels werk ik alweer zeven jaar bij IBN Vergadercentrum. Als commercieel medewerker heb ik veel contact met onze relaties, met u. Ik vind het fijn om een persoonlijke band op te bouwen en ervoor te zorgen dat de gasten zich thuis voelen bij ons.

Wilt u een reservering doen, dan adviseer ik u graag over de grootte van de vergaderruimte, de juiste opstelling en het gebruik van presentatiemiddelen. Maar ook over de ontvangst in onze gezellige foyer en de uitgebreide catering- en dinermogelijkheden. Ik spreek het programma tot in de details met u door, om zo tot een passende offerte te komen, geheel op maat en afgestemd op uw budget.

Mijn rijke ervaring met bijeenkomsten en evenementen zet ik graag voor u in. Hierbij zijn kwaliteit en toewijding belangrijke uitgangspunten. Op de dag zelf ondersteun ik u en uw gasten waar nodig, om zo een geslaagde bijeenkomst te garanderen. Ik maak het graag persoonlijk. Als relaties de dag vervolgens tevreden en blij afsluiten, geeft mij dat enorm veel energie. En met die energie kan ik de volgende gast van IBN Vergadercentrum weer inspireren.”

U kunt Annemieke bereiken op nummer 0413 33 44 66 of via e-mailadres vergaderen@ibn.nl. “Ik ga graag met u de uitdaging aan om uw bijeenkomst of evenement tot een succes te maken! Laat u alvast inspireren door alle verhalen en berichten in deze nieuwsbrief, in het bijzonder door de 50% kortingsactie en het BBQ-arrangement. Ik wens u heel veel leesplezier!”

 

Annemieke de Louw aan het woord