De zomer is een gunstige periode

 

 

IBN vergadercentrum

Zomeractie: 50% korting op zaalhuur

Veranderingen in de markt dwingen ondernemers vaak tot veranderingen in de organisatie. Is het nodig medewerkers organisatiebreed hierin mee te nemen, dan zijn de zomermaanden ideaal voor een training, om- of bijscholing. Algemeen directeur van IBN, Maarten Gielen, legt uit hoe hij dat heeft ervaren.

“De zomermaanden zijn over het algemeen toch wat rustiger, dus hebben medewerkers meer ruimte om een training te volgen of bijeenkomst bij te wonen. Zo wilden wij vorig jaar onze kadermedewerkers organisatiebreed trainen vanwege een strategieverandering. In de zomerperiode heb je natuurlijk te maken met de vakantieplanningen, maar binnen zeven à acht weken had iedereen de training voltooid.”

De kadermedewerkers van alle IBN-bedrijven namen deel aan de summer school, wat nog een positief neveneffect opleverde: “Collega’s die elkaar in het dagelijkse werk nooit tegenkomen, leerden elkaar kennen tijdens de trainingen. Als een van je doelstellingen is de bedrijven onderling nog beter te laten samenwerken, is het goed dat ze elkaar makkelijker weten te vinden.”

De aantrekkelijke tarieven in de zomermaanden zijn ideaal voor brainsessies, trainingen of een scholing over bijvoorbeeld een nieuw computersysteem voor grotere groepen. Ook voor het sparren op strategisch niveau kan het goed zijn om voor een andere omgeving te kiezen, om zo letterlijk en figuurlijk wat afstand te nemen.

Wilt u graag meer weten over deze kortingsactie en/of de uitgebreide mogelijkheden bij IBN Vergadercentrum? Neem dan contact op met de afdeling Reserveringen, 0413 334466 of vergaderen@ibn.nl.

Maarten Gielen over het vergadercentrum