DOEGOODS

Goed doen is vanaf nu een stuk makkelijker

Elke keer als u een nieuw product koopt, heeft u een unieke kans om de wereld een stukje beter en mooier te maken. De vraag is alleen: wanneer weet u dat u een goede keuze maakt?

David_IBN_Oss_web.jpg

Kies voor DOEGOODS

Alle DOEGOODS producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Ze zijn werkzaam bij IBN, een organisatie die ernaar streeft om iedereen volwaardig deel uit te laten maken van de regio waarin ze werken en wonen. Dat maakt de producten van DOEGOODS extra bijzonder.

Kiest u voor DOEGOODS dan maakt u dus niet één, maar twee goede keuzes. U kiest én voor duurzame producten én u helpt de mensen achter DOEGOODS. En dat geeft u en onze medewerkers een heel goed gevoel.

Kerstpaketten-inpakken-web.jpg
Lampjes-maken-web.jpg (1)

Bestel (ook dit jaar weer)
uw kerstpakket bij DOEGOODS

Wat een succes was het DOEGOODS-kerstpakket in 2017. De mensen van DOEGOODS hebben in 3 maanden tijd maar liefst 12.250 pakketten gereedgemaakt. DOEGOODS heeft impact, zoveel is duidelijk. Ook dit jaar gaan we samen voor impact. Doet u mee?

Schrijf alvast in voor de DOEGOODS-kerstpakketten

Momenteel zijn we druk bezig met de nieuwe samenstelling van de DOEGOODS-kerstpakketten. Welke producten erin komen weten we nu nog niet. We gaan er in elk geval voor zorgen dat de pakketten uit nóg meer fijne duurzame producten bestaan. Vanaf mei zullen de kerstpakketten voor 2018 zichtbaar zijn op deze website. Schrijf u nu al in! Dan houden wij u op de hoogte en bent u in december verzekerd van onze mooie pakketten. Inschrijven kan via doegoods@ibn.nl.

David_IBN_Veghel_juni2017_web.jpg