1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Vergadercentrum
zakelijk evenement bij vergaderlocatie ibn meeting uden vergaderen
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Vergadercentrum

Vergaderlocatie IBN Uden

Vergadercentrum IBN is een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Onze ervaren vergaderspecialisten helpen u op een persoonlijke manier van aanvraag tot en met het afscheid van de gasten. Onder leiding van onze eigen chef kok en met inzet van mooie (eigen gekweekte) ingrediënten worden de versnaperingen een waar feest.

Bekijk hier de Kerst Inspiratie menukaart

Sneak preview nieuw vergadercentrum

Het vergadercentrum van IBN wordt in het voorjaar van 2020 flink onder handen genomen! Een grote verbouwing en restyling staan op stapel. Zie hier alvast een sneak peak van het eindresultaat!

 • Gastvrije vergaderlocatie met excellente service

  Perfecte locatie om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren tot 250 personen. We bieden excellente service en kwaliteit. Geïntegreerde audio en projectietechniek en on site technische assistentie.

 • Locatie met meerwaarde en 100% Social Return

  IBN Is een Social Enterprise, gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt. Wanneer u Vergadercentrum van IBN boekt, geeft u invulling aan Social Return en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in uw organisatie.

 • Centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen

  Direct aan de A50 | Openbaar vervoer op 5 minuten loopafstand | Gratis parkeren | Laadpalen beschikbaar

 • Gratis parkeren

  Voldoende parkeergelegenheid inclusief laadpalen. 

2019-11-18 11_56_46-(97) IBN Vergadercentrum _ GZZ Marianne Holleman - YouTube.png

“Altijd goed verzorgd en fijne ondersteuning”

Marianne Holleman | Directeur HR&D GGZ Oost Brabant

maarten-prinssen-gemeente-uden-vergadercentrum-ibn-web.jpg

"Vergadercentrum IBN is voor mij als het perfecte terrasje van Lebbis"

Maarten Prinssen | Wethouder Gemeente Uden

IBN Catherine van Gemert 2vk.jpg

“Het vergadercentrum is als een tweede thuis voor ons”

Catherine van Gemert | HR-adviseur Swiss Sense

Vergaderzalen

Vergadercentrum IBN heeft 13 grote en kleine vergaderruimten en beschikt ook over flexwerkplekken. Elke zaal beschikt over daglicht, klimaatbeheersing, gratis WiFi en up to date audiovisuele hulpmiddelen. Technische assistentie is altijd aanwezig, zodat u snel kunt starten. De mobiele wanden in de vergaderzalen maken de vergaderruimten uitermate flexibel.

Alle vergaderzaalopties

Eet- & drinkmogelijkheden

In Vergadercentrum IBN kunt u op elk moment van de dag genieten van een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Onder leiding van de inhouse chef-kok en door het gebruik van mooie eigen gekweekte ingrediënten uit de groentetuin van IBN, worden de versnaperingen een waar feest. Neem plaats op het ontmoetingsplein op de begane grond, het terras of in onze foyer op de eerste verdieping. Alle medewerkers zijn er graag om u en uw gasten te verwennen.

Kerst Inspiratie menu

Eet- & drinkmogelijkheden
combineer je meeting met een activiteit in de regio uden ibn

Activiteiten

Wilt u de mogelijkheden bij het vergadercentrum van IBN combineren met een activiteit? IBN biedt onder meer kookworkshops op maat, maar ook activiteiten in bijvoorbeeld het naastgelegen stadspark, op de golfbaan, in het theater, op de kartbaan en in natuurgebied de Maashorst.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met Annemieke en Peggy via 0413-334466 of mail naar vergaderen@ibn.nl. Direct reserveren? Dat kan door hier het online aanvraagformulier in te vullen voor het vergadercentrum van IBN.

Neem direct contact met ons op
Medewerker IBN Vergadercentrum Uden

"Ik sta graag voor onze gasten klaar!"

Daan Medewerker vergadercentrum van IBN

catering ibn vergaderen in uden

Bedankt voor uw bezoek!

Wij zijn blij met alle bezoekers die wij hebben mogen ontvangen in ons vergadercentrum van IBN. Heeft u ook een bezoekje gebracht?

green key gold ibn uden vergaderen

Green Key Goud

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. IBN heeft haar gouden Green Key keurmerk meer dan verdient. Wij doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat de gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

vergaderhamers ibn vergaderen uden vergadercentrum

Vergaderhamers

Het keurmerk van Vergaderhamers levert aan klanten van meeting locaties en congresbureaus de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België. Het vergadercentrum van IBN is trots op de behaalde vier vergaderhamers die de uitstekende service en kwaliteit weergeven.

provincie award ibn uden meeting review vergaderen

Winnaar Provincie Awards

Naast de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award heeft MeetingReview dit jaar de Provincie Award in het leven geroepen. Ons vergadercentrum is de winnaar in categorie L (tot 250 personen) van de provincie Noord-Brabant. Wat zijn we trots!

Neem hieronder alvast een kijkje in ons vergadercentrum!