1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
Medewerkers IBN
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN

Kansen bieden door werk uit te besteden

 

Op uw eigen locatie of bij IBN

Sociaal ondernemen kan op vele manieren. Door een betrokken medewerker te detacheren binnen uw bedrijf, door werk te bieden aan mensen bij IBN of een medewerker rechtstreeks in dienst te nemen. Maar ook het doorontwikkelen, coachen of re-integreren van uw eigen medewerkers maakt u een sociale ondernemer en kan via IBN.

Op de productielocaties van IBN en in de kwekerijen worden vele mooie producten gemaakt of verwerkt door medewerkers van IBN. Zoals lampen voor designmerken als Moooi, Graypants en Japth, automatten voor Berco en stroopwafels voor Daelmans. En denk ook eens aan het schoonmaken binnen uw bedrijf en het groenonderhoud van uw buitenruimte. Allemaal werkzaamheden die uit worden gevoerd door mensen van IBN. Waar tijd en begeleiding bij geboden wordt en mensen trots zijn op het eindresultaat. Producten die over heel de wereld worden verkocht of direct zichtbaar zijn in de regio waarin we allemaal werken. Samen bieden we deze kansen aan mensen die net even wat extra hulp nodig hebben.

IBN ICT Oss 15_600x400.jpg

BIT special - merk van IBN

Website BIT special
DOEGOODS-600x400.jpg

DOEGOODS - merk van IBN

Website DOEGOODS
Talent 4444_600x400.jpg

Meeters - merk van IBN

Website Meeters
FvD-IBN-HR-4048.jpg (1)

Social Return mogelijkheden

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is bedoeld voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken.

Ook wanneer u zaken doet met overheidsinstellingen krijgt uw bedrijf meer en meer te maken met het begrip Social Return. Zo geeft ruim 50 procent van alle gemeenten aan de invulling hiervan toe te passen in hun aanbestedingenbeleid. IBN kan u van dienst zijn wanneer u in een dergelijk aanbestedingstraject zit.

En dit is makkelijker dan u denkt. Door te werken met IBN kunt u aantonen aan Social Return te doen, uw sociale gezicht laten zien en u eventueel laten onderscheiden met een MVO keurmerk.

Bekijk direct alle toe te passen oplossingen