1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
Medewerkers IBN
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN

Kansen bieden door werk uit te besteden

Kwaliteit en sociaal ondernemen gaan bij IBN altijd samen

Sociaal ondernemen kan op vele manieren. Door een betrokken medewerker te detacheren binnen uw bedrijf, door werk te bieden aan mensen bij IBN of een medewerker rechtstreeks in dienst te nemen. Maar ook het doorontwikkelen, coachen of re-integreren van uw eigen medewerkers maakt u een sociale ondernemer en kan via IBN.

Op de productielocaties van IBN en in de kwekerijen worden vele mooie producten gemaakt of verwerkt door medewerkers van IBN. Zoals lampen voor designmerken als Moooi, Graypants en Japth, automatten voor Berco en stroopwafels voor Daelmans. En denk ook eens aan het schoonmaken binnen uw bedrijf en het groenonderhoud van uw buitenruimte. Allemaal werkzaamheden die uit worden gevoerd door mensen van IBN. Waar tijd en begeleiding bij geboden wordt en mensen trots zijn op het eindresultaat. Producten die over heel de wereld worden verkocht of direct zichtbaar zijn in de regio waarin we allemaal werken. Samen bieden we deze kansen aan mensen die net even wat extra hulp nodig hebben.

Wilt u werk uitbesteden of medewerkers inlenen?

Diverse werkgevers weten ons te vinden voor het inlenen van medewerkers of het uitbesteden van werk op het vlak van bijvoorbeeld productie en facilitaire dienstverlening. Maar ook groen onderhoud en stekwerk uit de Kwekerij van IBN vallen onder de diversiteit van diensten die we aanbieden. Daarnaast kunt door het huren van een vergaderzaal of het bestellen van een lunch zorgen voor werkgelegenheid. De werkzaamheden bij u op locatie of op de locatie van IBN worden altijd uitgevoerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij het leveren van kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Daarnaast delen we graag onze kennis en kunnen u adviseren hoe u als sociaal werkgever medewerkers kan doorontwikkelen naar andere werk of uitgevallen medewerkers kunt re-integreren naar werk.

Detacheren

Of het nu gaat om administratieve krachten, productie- of magazijnmedewerkers. Flexibel of structureel. Via de detacheringsformule van IBN kunt u direct vakkrachten inzetten of samen vakkrachten binnen uw bedrijf opleiden.

Detacheren

Schoonmaak

Gebouwen schoonmaken is wat wij iedere dag doen. Zowel interieur als exterieur. Samen bespreken we uw wensen. Dagelijks, periodiek of juist specialistische schoonmaak zijn nog maar een aantal van de vele mogelijkheden.

Schoonmaak

Productie

IBN neemt productieprocessen over in elke denkbare branche. Van eenvoudige tot complexe opdrachten. Maar ook verpak-, inpak-, krimp- als ompakwerk wordt op snelle en kwalitatieve wijze voor u uitgevoerd.

Productie

Groen

Iedere dag opnieuw ziet u wel ergens om u heen een stukje groen. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling. Daarin denken en gaan we verder dan het snoeien van bomen, schoffelen van perken en het bestrijden van onkruid.

Groenonderhoud

Kwekerij

Stek is een kwetsbaar product dat vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. IBN heeft een zeer professionele en omvangrijke inrichting gecreëerd, met een optimale groei van een breed assortiment stek als resultaat.

Kwekerij

Beheer

Beheer is de dienst waar groen, schoonmaak en hospitality elkaar raken. We kunnen het werk compleet uit handen nemen.

Beheer

Meeters - merk van IBN

Meeters is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren.  Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten.

Vergaderlocatie Meeters

Catering

Met een eigen chef-kok in huis kunnen wij catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant verzorgen.

Catering

Arbeidsmobiliteit

We kunnen u adviseren en ondersteunen in de re-integratie van uw medewerker na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook kunnen we u inzicht geven in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf.

Arbeidsmobiliteit

BIT special - merk van IBN

BIT special is een softwareontwikkelaar die in alle opzichten speciaal is. Met onze bijzondere medewerkers en hoogwaardige oplossingen bieden we perspectief in ICT.

BIT special

DOEGOODS - merk van IBN

Kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS

DOEGOODS
FvD-IBN-HR-4048.jpg (1)

Social Return mogelijkheden

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is bedoeld voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken.

Ook wanneer u zaken doet met overheidsinstellingen krijgt uw bedrijf meer en meer te maken met het begrip Social Return. Zo geeft ruim 50 procent van alle gemeenten aan de invulling hiervan toe te passen in hun aanbestedingenbeleid. IBN kan u van dienst zijn wanneer u in een dergelijk aanbestedingstraject zit.

En dit is makkelijker dan u denkt. Door te werken met IBN kunt u aantonen aan Social Return te doen, uw sociale gezicht laten zien en u eventueel laten onderscheiden met een MVO keurmerk.

Bekijk direct alle toe te passen oplossingen