Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Meeters
Meeters
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Meeters

Meeters dé vergaderlocatie

Meeters is een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Een inspirerende plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenzijn. Bekijk via de button de website van Meeters.

Bekijk hier de website van Meeters

Inspirerende vergaderlocatie

Het vergadercentrum heeft een volledige restyling ondergaan. Er is een nieuwe congreszaal voor ruim 200 personen, een ruime keuken en restaurant en een royale foyer. En alle zalen hebben een moderne look. 

Ook is het een plek om te leren voor kandidaten binnen de werkleerlijn horeca en catering.

Meeters merk van IBN

Meeters is een merk van IBN

Binnen de vergaderlocatie van Meeters leren kandidaten in de werkleerlijn horeca en catering een vak. Ze worden opgeleid tot horeca- en cateringmedewerker of leren als kok om gerechten in een (bedrijfs)keuken te bereiden.

In samenwerking met het moederbedrijf IBN zorgt Meeters voor een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden ze werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

Bekijk de mogelijkheden van Meeters

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.