Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. DOEGOODS
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. DOEGOODS

Goed doen is het hele jaar door makkelijk

Kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS

 

Bekijk de mogelijkheden op DOEGOODS.nl

 

 

DOEGOODS

beeld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen DOEGOODS

Goed doen is MVO

Elke keer als je een nieuw product koopt, heb je een unieke kans om de wereld een stukje beter en mooier te maken. De vraag is alleen: wanneer weet je dat je een goede keuze maakt? Als je kiest voor kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS dan ben je daarvan verzekert. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, het zonder extra steun (nog) niet redden op de arbeidsmarkt.

Social Return en PSO met relatiegeschenken

Met de producten van DOEGOODS geef je invulling aan jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid en kun je wellicht Social Return invullen. Het telt tevens mee voor PSO.

Relatiegeschenk DOEGOODS
DOEGOODS merk van IBN

DOEGOODS is een merk van IBN

In samenwerking met het moederbedrijf IBN leidt DOEGOODS medewerkers op, zorgen ze voor een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden ze werk waarin ze in uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

De winst van DOEGOODS gaat rechtstreeks naar de aanpak laaggeletterdheid. En daarmee help je medewerkers weer mee om beter te leren lezen, schrijven en rekenen.

Bekijk de mogeijkheden op DOEGOODS.nl

Diensten voor uw bedrijf via IBN

Bij IBN ondersteunen we ondernemers graag met diverse diensten. Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke wensen voor uw bedrijf.