Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

“IBN dacht mee in de opschaling van onze productie”

“Door een sterk groeiende afzet en het bieden van maatwerk in productverpakkingen voor onze klanten, waren we dringend op zoek naar extra versterking,” vertelt HR-Adviseur Nicole Dissel bij Vobra Special Petfoods. “Als producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeding in Veghel, zochten we enige tijd geleden voor het stickeren van verpakkingen, een professionele partij.  We kwamen al snel uit bij IBN. Binnen een week was het geregeld en gingen er vier medewerkers van IBN aan de slag.”

Maatwerk
Nicole: “Wij spelen graag in op specifieke klantwensen. We maken wat de klant vraagt. Dit doen we met voeding maar ook met de opmaak van de verpakkingen. Er komt veel maatwerk bij kijken. Veel klanten hebben voor de herkenbaarheid van hun verpakking een eigen sticker.” Joy Villanueva, teamleider bij Vobra (midden op foto): “Er werkten al 2 medewerkers van IBN bij Vobra. Dit ging heel goed. IBN inschakelen voelde voor ons als een logische stap.”

Snel schakelen
“Door IBN konden we snel opschalen in onze productie,” vertelt Nicole. “Ik belde op dinsdag en nog geen week later, waren er vier medewerkers van IBN die ons konden ondersteunen. Ik had niet verwacht dat het zo snel kon gaan. De service was extreem hoog en ik ervaarde een enorme klantvriendelijke benadering. Ik kreeg zelfs in het weekend een berichtje dat versterking vrijwel zeker ging lukken.”

Meedenken
Joy: ”IBN dacht eerder mee door het stickeren uit te voeren op één van de locaties van IBN. Toch bleek het voor ons efficiënter om dit bij Vobra te doen. We hadden voor een bepaalde periode een vaste pool met mensen nodig. We kozen daarom niet voor een uitzendbureau maar voor IBN. Na een introductie van de medewerkers door IBN, werden zij door ons verder begeleid bij het werk. Er komt wat meer uitleg en begeleiding bij kijken maar medewerkers pakten het goed op. IBN maakte een weekplanning en zorgde ervoor dat de uren waarin we extra capaciteit nodig hebben, werd geregeld.”

Sociaal ondernemen
“De piek in de extra stickerwerkzaamheden ligt nu achter ons. Op dit moment werken er 3 medewerkers via IBN: José (links op foto), André (rechts op foto) en Tessa. Zij vinden de werkomgeving bij ons erg fijn. Vobra is een echt familiebedrijf en wij ondersteunen het sociaal ondernemen. Het past bij de sfeer en cultuur van Vobra. Wij dragen mensen die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt, een warm hart toe,” geeft Joy aan.