Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Catering en Vergaderen
  5. Hago - Stefanie Schendstok

Stefanie Schendstok - Hago

‘Alles is top geregeld, waardoor ik me volledig kan concentreren op de inhoud’

“Omdat een hele dag informatie opnemen veel vergt van mensen, lassen we altijd een interactief gedeelte in, zodat iedereen weer even ‘uit het hoofd’ kan komen. Mijn contactpersonen bij IBN Vergadercentrum hebben hier heel enthousiast in meegedacht en kwamen met verrassende ideeën. Wat ik ook fijn vind is de mogelijkheid om gebruik te maken van de repro. Zo konden wij de iconen en kleuren van de materialen voor de verschillende workshops laten corresponderen met de signing bij de ingang van de ruimtes. Kopiëren en printen kun je overal wel, maar zo’n uitgebreide repro-service bij IBN in huis werkt echt heel fijn.”

Verrassende catering
Op zo’n intensieve dag is een goede catering van groot belang. “Of je nu gebruik wilt maken van een uitgebreide lunch of een lopend buffet, het kan allemaal bij IBN. Zelfs een optie voor een kookworkshop heb ik overwogen, maar vanwege de tijd is het toch een diner-proeverij geworden, geheel op maat afgestemd op onze (dieet)wensen.” En de koffie en thee? “Geen omkijken naar, allemaal tot in de puntjes verzorgd.”

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Zo’n Hago-dag telt ongeveer 50 deelnemers. Op de parkeerplaats wordt iedereen enthousiast begeleid door de parkeerwachten. Na een vriendelijk ontvangst bij de receptie kom je via de trap in het restaurant in de foyer: vanaf de vide heb je zicht op een groot deel van de benedenverdieping. “Die open constructie is heel bepalend voor de gezellige sfeer. Bovendien heb je meteen een soort kijkje in de praktijk. Veel medewerkers van IBN hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat sluit ook aan bij Hago.”