1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. BIT special
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. BIT special

Speciaal in meerdere opzichten

BIT special is een softwareontwikkelaar die in alle opzichten speciaal is. Met onze bijzondere medewerkers en hoogwaardige oplossingen bieden we perspectief in ICT: voor u en uw klanten, maar ook voor onze medewerkers zelf.

 

Bekijk de mogelijkheden op bitspecial.nl

 

BIT special
BIT special

A BIT special

BIT special is gespecialiseerd in softwareoplossingen die net een beetje anders zijn. Bijvoorbeeld omdat het eindproduct volledig nieuw is, iets bijzonders moet kunnen of vraagt om een creatieve benadering. A BIT special dus.

Speciale oplossingen realiseer je alleen met speciale medewerkers. En dat zijn de ontwikkelaars van BIT special. Ze zijn creatief in hun manier van denken en geniaal in de manier waarop ze met software omgaan. A BIT special dus.

Maar de ontwikkelaars doen het niet alleen. Ze worden begeleid door professionals die zowel de markt als onze medewerkers kennen. Daardoor bieden we dienstverlening met perspectief: hoogwaardige oplossingen die het verschil maken voor alle betrokkenen. A BIT special dus.

Even wat anders doen

De medewerkers van de werkleerlijn ‘Perspectief in ICT’ hebben een unieke app ontwikkeld. Samen met de Uitjesbazen hebben ze een thuiswerkgame gemaakt. Bedrijven kunnen deze app kopen voor hun medewerkers die thuis aan het werk zijn. Hierdoor kunnen collega’s samen een spel spelen vanuit huis. Even wat anders, even wat leuks!

In het spel voeren de deelnemers thuis de meest maffe foto- en video-opdrachten uit, lossen ze  uitdagende puzzels op en beantwoorden ze allerlei soorten quizvragen. Tijdens het spelen van het spel zie je elkaars inzendingen en krijg je live commentaar en punten van een van de Uitjesbazen: dat maakt het extra grappig en maakt de strijd nog leuker.

Social Return en PSO via ICT oplossingen

Met de dienst van BIT special geeft u invulling aan uw maatschappelijke verantwoordelijkheid en kunt u Social Return invullen. Het telt tevens mee voor PSO.

maatschappelijk verantwoord ondernemen BIT special
BIT special merk van IBN

BIT special is een merk van IBN

Toch is het een eigen bedrijf met een eigen logo en eigen uitingen. IBN en BIT special werken namelijk samen om kandidaten op te leiden binnen het ICT vak. De deelnemers worden aangemeld bij IBN, maar worden in 6 maanden tijd opgeleid door en gaan werken bij BIT special. Dit traject wordt afgesloten met een certificaat en dan komen de medewerkers in dienst van BIT special. Zo zorgen we voor een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden we ze werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

Bekijk de mogeijkheden op BITspecial.nl