1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Arbeidsmobiliteit
 5. Social recruitment
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Arbeidsmobiliteit
 5. Social recruitment

Social recruitment zorgt voor kandidaten

social recruitment
arbeidsmarkt verandert

Arbeidsmarkt verandert in rap tempo

Niet alleen de arbeidsmarkt verandert snel, ook het medialandschap en het gedrag van mensen wijzigt in razend tempo. Bedrijven hebben steeds meer moeite om kandidaten voor vacatures te bereiken en ze te overtuigen om te kiezen voor een functie binnen hun bedrijf.

Met de Social recruitment aanpak van Apostle en IBN bieden we een vernieuwende oplossing die aansluit bij de huidige tijd. Hiermee vergroten we de kansen op de arbeidsmarkt voor onze opdrachtgevers.

Activeer nieuwe doelgroepen

Het is op de huidige arbeidsmarkt steeds belangrijker om te kijken naar iemands talenten en mogelijkheden in plaats van alleen naar vakinhoudelijke opleidingen.

Met advertenties op Instagram, Linkedin, Facebook en Snapchat bereikt u nieuwe doelgroepen. Waarbij we breder denken dan de eisen die opgenomen zijn in de vacature. We zoeken naast direct geschikte kandidaten, ook mensen die interesse en/of affiniteit hebben met de werkzaamheden. Als deze voorwaarden aanwezig zijn, is iemand immers op te leiden tot de benodigde functie eisen.

Met gerichte content en campagnes behalen we resultaat. Nieuwe kandidaten voor uw bedrijf.

IBN biedt werving & selectie

De kandidaten worden gescreend op basis van een professioneel raamwerk, gebaseerd op jarenlange ervaring. We bekijken welke talenten iemand heeft. Welke mogelijkheden heeft hij of zij om zich te ontwikkelen? Waar staat hij voor open en welke ambities heeft deze persoon? We ontdekken de persoon achter het cv. Potentieel goede kandidaten die eventueel binnen uw bedrijf kunnen worden opgeleid. Geen opleiding in huis? Ook dan denken we mee in de mogelijkheden van opleiden en hoe deze eenvoudig gefinancierd kunnen worden. Hierdoor worden uitstaande vacature(s) vervuld.

IBN ondersteunt organisaties en overheden met diverse HR-vraagstukken.

Gegarandeerd kandidaten voor uw vacatures

We zorgen voor:

 • Recruitment van kandidaten waarbij we kijken naar kansen
 • Invulling van uw vacature(s)

Verder kijken dan de standaard gegevens is in het DNA van IBN verweven. Mogelijkheden ontdekken en het bieden van perspectief is iets dat we dagelijks doen. De ervaring van de adviseurs van IBN, die al die jaren is ingezet om vele kandidaten naar (ander) werk te leiden, wordt nu ingezet voor de recruitment van uw bedrijf. De samenwerking met Apostle zorgt voor online zichtbaarheid en het aanbod van mogelijke kandidaten die u nu nog niet gevonden heeft.

Door deze vernieuwde combinatie werven we kandidaten binnen een veel breder publiek. We zorgen dat u weer kandidaten voorgesteld krijgt op uw vacatures. Gegarandeerd!

André Schuijl 600x400.jpg

Andre Schuijl - Directeur JobXion uitzendbureau

"We hebben ons toekomstperspectief enorm vergroot! We groeien met deze aanpak al voor het 5e jaar op rij"

Liszy Bisschop_600x400.jpg

Liszy Bisschops - Corporate recruiter UMC Utrecht

“Storytelling is een wezenlijk onderdeel van recruitment geworden”