adviseren verzuim en arbeidsongeschiktheid

Arbeidsmobiliteit


We kunnen u adviseren en ondersteunen in de re-integratie van uw medewerker na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook binnen de NOW regeling.

Re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk

De inzet en betrokkenheid van uw medewerkers zijn belangrijke factoren om de organisatie goed te laten presteren. Het zoeken naar manieren om uw mensen vitaler, flexibeler en duurzaam inzetbaar te maken én te houden is een hele uitdaging.

IBN kan uw medewerkers coachen, zodat zij meegroeien met uw organisatie. Soms is het echter beter om een andere werkplek te zoeken voor een medewerker of heeft u te maken met een langdurig zieke medewerker die weer aan het werk moet, binnen of buiten de organisatie. De adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN bieden niet alleen kennis rondom mobiliteitstrajecten, maar nemen het volledige proces in een persoonlijk traject uit handen.

Behalve directe ondersteuning naar nieuw passend werk bieden we ook inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf. Voor meer informatie:

Heeft u een vraag of wilt u een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bel Gerrit Timmerman 0413 28 20 25 
of mail gtimmerman@ibn.nl.

Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld