Flexibel personeel inlenen

Retraitehuis_Uden_01b.jpg
Gabriella_01_uitsnede.jpg

Personeel via detacheren of uitzenden

U kunt via IBN Arbeidsintegratie medewerkers ‘inhuren’ via een detachering of uitzenden. IBN Arbeidsintegratie heeft een zeer uitgebreide ‘personeelspool’ in de regio Uden, Oss en Land van Cuijk. Zij onderscheiden zich door hun hoge mate van betrokkenheid, motivatie en inzet. Om uw arbeidsbehoefte voor korte of langere tijd in te vullen, bieden we u vakkundig personeel geschikt voor arbeid in uiteenlopende functies; van administratieve kracht, magazijnmedewerker en schilder tot heftruckchauffeur en facilitair medewerker.

Detacheren van personeel

We kunnen vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers bij u detacheren. IBN zorgt voor de juiste match en u creëert daarmee uw flexibele schil. Er wordt gewerkt met een marktconform tarief. U heeft geen administratieve taken. Er zijn geen kosten bij ziekte én er is deskundige begeleiding.

Uitzenden

Als ondernemer heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig. We werken op basis van inhuur: u huurt een kandidaat in voor de duur van een tijdelijke opdracht. Wanneer de opdracht stopt, stopt ook de inzet. U ontvangt dan een factuur voor de gewerkte uren en betaalt een vast, vooraf overeengekomen uurtarief.

Groepsdetachering

Heeft u te maken met arbeidsintensieve processen en is het uitbesteden lastig door logistieke of organisatorische beperkingen? Wij bieden u de mogelijkheid om medewerkers in groepsverband de werkzaamheden te laten uitvoeren op uw locatie. Onze medewerkers worden daarbij aangestuurd door professionele werkleiding van IBN. U wordt ontzorgd in het totale proces.

En voor welke invulling u ook kiest; wij nemen de werkgeversrisico’s

Direct contact?

Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken? Bel of mail onze accountmanagers.

Gerrit Timmerman, Corina Kersten, Ernst Salzmann of Gerard van Oss

Bel: 0413 - 28 21 14 of mail: contact@ibn.nl

De accountmanagers van IBN

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld