Zaken doen met IBN Arbeidsintegratie

Zaken doen met IBN Arbeidsintegratie
Receptioniste IBN

Op zoek naar betrokken en gemotiveerde medewerkers

Betrokken, gedreven en enthousiast over hun werk. Dat zijn de medewerkers van IBN Arbeidsintegratie. Door hun kennis en kunde zorgen ze voor een waardevolle aanvulling binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om administratieve krachten, productie- of magazijnmedewerkers. Flexibel of structureel. Door te kiezen voor de totaaloplossing van IBN Arbeidsintegratie beschikt u over een grote variëteit aan mogelijkheden voor uw bedrijf.

Andere passende werkplek voor mijn medewerker

Passend werk voor uw medewerker. Daar gaat u als werkgever voor. Ook als uw medewerker door omstandigheden niet meer voldoet aan de functie-eisen of niet meer past binnen uw organisatie. Door samen te werken met IBN is het mogelijk om sneller een nieuwe werkplek voor uw medewerker te realiseren en hiermee onnodige (loon)kosten te vermijden. Onze jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie zetten we in voor een optimaal resultaat voor zowel u als de medewerker.

Technisch medewerker kinderopvang
uw medewerkers efficiënter laten werken

Laat uw medewerkers efficiënter werken

Met elkaar in gesprek over de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf. We zorgen niet alleen voor de juiste begeleiding van medewerkers, maar kijken ook samen met u hoe uw eigen vakkrachten/specialisten zich gerichter en productiever kunnen inzetten op hun eigenlijke kerntaken. Samen kijken we naar de best mogelijke invulling zodat niet alleen uw medewerkers efficiënter werken, maar u ook kunt voldoen aan de eisen rondom de Participatiewet.

De accountmanagers van IBN

Geïnteresseerd?

Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken? Bel of mail onze accountmanagers.

Gerrit Timmerman, Corina Kersten, Ernst Salzmann of Gerard van Oss

Bel: 0413 - 28 21 14 of mail: contact@ibn.nl