Werken en leren met de juiste begeleiding

Werken en leren met de juiste begeleiding
werken leren opleidingen

Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht

U wilt gewoon goede vakkrachten. Maar deze mensen zijn steeds moeilijker te vinden. IBN Arbeidsintegratie biedt een oplossing in de praktijk. Enthousiaste kandidaten worden via werken en leren opgeleid.

Samen opleiden tot vakkracht

We leiden medewerkers op naar de vraag in de markt. De werken en leren trajecten zijn uiteenlopend. Zo zorgen we voor specialisten in het schildersvak, maar we leiden ook logistiekmedewerkers op, procesoperators, softwaretester of technisch ICT’er én social media redacteuren.

Door middel van leren in de praktijk bij werkgevers, ondersteund met theorie én met begeleiding vanuit IBN worden kandidaten opgeleid tot waardevolle vakkrachten.

Vakkennis én baangarantie

We kijken altijd naar de krachten van de kandidaten. Hier zoeken we de juiste richting bij. Vervolgens gaan ze in de praktijk bij een werkgever aan de slag en worden ze via IBN één dag in de week ondersteund met theorie. De werkgevers zorgen dat de kandidaten begeleid worden door een beroepspraktijkbegeleider. Vanuit IBN wordt extra coaching op de werkplek aangeboden om de professionele ontwikkeling te volgen en te sturen. Na het afronden van het traject krijgen de medewerkers vanuit IBN een baangarantie van acht maanden aanvullend op de baangarantie gedurende de eerste 15 maanden van het traject. Deze tijd kan de medewerker bij u als werkgever gedetacheerd worden. Zonder werkgeversrisico’s voor u!

Belangstelling?

Interesse in een vakkracht die opgeleid kan worden naar uw wensen, passend binnen uw bedrijf? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op met:

Edwin Keulen
Manager Talent & Werk
T: 0413 28 21 14

Neem contact met mij op

* = verplicht veld