Samen vakkrachten opleiden

Schilder 2.jpg
gereedschap houten kist_400.jpg

Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht

Zoek je werk?

Je wilt graag werken. Je weet ook binnen welk vakgebied je aan de slag wilt. Maar je hebt de ervaring of de kennis niet. Dan lukt het je niet om werk in deze richting te vinden. Mogelijk is een werken en leren traject dan iets voor jou. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Bent u een werkgever?

U wilt gewoon goede vakkrachten. Maar deze mensen zijn steeds moeilijker te vinden. Mensen willen graag werken, maar hebben niet altijd de juiste achtergrond of ervaring. IBN Arbeidsintegratie biedt een oplossing in de praktijk. Enthousiaste kandidaten worden via werken en leren opgeleid.

Opleiding op maat

In samenwerking met werkgevers en AgriFood Capital Werkt! zijn verschillende programma’s opgesteld om specialisten op te leiden in de bouw (schilders), ICT (social media redacteur, softwaretester of technisch ICT’er), beveiliging en logistiek. Door middel van leren in de praktijk bij werkgevers en met begeleiding vanuit IBN worden kandidaten opgeleid tot waardevolle vakkrachten.

Vakkennis én baangarantie

Het traject start met een intakefase. Hierin wordt bekeken waar de krachten van de kandidaten liggen, vervolgens gaan ze in de praktijk bij een werkgever aan de slag. De werkgevers zorgen dat de kandidaten begeleid worden door een beroepspraktijkbegeleider. De theorie wordt in de praktijk uitgevoerd. Vanuit IBN wordt extra coaching op de werkplek aangeboden om de professionele ontwikkeling te volgen en te sturen. Na het afronden van het traject krijgen de kandidaten een baangarantie van acht maanden aanvullend op de baangarantie gedurende de eerste 15 maanden van het traject.

Belangstelling?

Mensen woonachtig in de driehoek Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven kunnen zich aanmelden voor deze trajecten naar praktijkgerichte vakkennis. Ook werkgevers die geïnteresseerd zijn in vakkrachten kunnen zich melden bij IBN. Belangstellenden kunnen onderstaande contactformulier invullen of contact opnemen met: 
Edwin Keulen
Manager Talent & Werk
T: 0413 28 21 14

Neem contact met mij op

* = verplicht veld