• Winfabriek_600.jpg

  De Winfabriek; een unieke samenwerking

  20 april 2017

  Een unieke samenwerking van verschillende bedrijven in de regio Oss heeft geleid tot de oprichting van De Winfabriek, een praktijkgerichte opleiding voor een carrière als procesoperator in de maakindustrie.

 • Pand Oss.jpg

  Positieve maatschappelijke impact voor noordoost Brabant

  06 april 2017

  2016 succesvol jaar voor IBN

 • Schilder 2.jpg

  Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht

  23 februari 2017

  In samenwerking met werkgevers en AgriFood Capital Werkt! zijn verschillende programma’s opgesteld om kandidaten op te leiden in de bouw (schilders), ICT (social media redacteur, softwaretester of technisch ICT’er) en logistiek. Door middel van leren in de praktijk bij werkgevers en met begeleiding vanuit IBN worden kandidaten opgeleid tot waardevolle vakkrachten.

 • Schermafbeelding 2016-12-21 om 16.00.08.png

  IBN Vergadercentrum genomineerd: wij zijn trots!

  21 december 2016

  De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine, is een onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, in de categorie Medium, met een gemiddeld cijfer van 9,1!

 • Ondertekening IBN convenant.jpg

  Gemeenten en IBN tekenen convenant voor 4 jaar samenwerking

  14 december 2016

  Het bestuurlijk convenant is rond en een uitvoeringsovereenkomst voor de Participatiewet wordt binnenkort gesloten. De 11 gemeenten in ons werkgebied hebben gezamenlijk gekozen voor een partnership met IBN. De jarenlange succesvolle samenwerking bij de uitvoering van de Wsw en de resultaten van de pilot Participatiewet hebben daaraan bijgedragen. Op 14 december is het bestuurlijke convenant officieel getekend.

 • yesilbas-150-ste-medewerker.jpg

  150-ste Participatiewet medewerker bij IBN in dienst getreden

  08 juli 2016

  Sinds de start van de Participatiewet zijn al vele kandidaten via IBN aan de slag gegaan. Mevrouw Yesilbas uit Veghel is de 150ste kandidaat die een arbeidsovereenkomst kreeg aangeboden. Een geweldig aantal dat voor algemeen directeur Maarten Gielen een reden was om haar eens in Veghel op te zoeken.

 • IBN richting 2020

  22 juni 2016

  De strategische visie van IBN richting 2020 gaat uit van een ontwikkeling naar een sociale onderneming voor een nog bredere groep mensen. We geloven in de kracht van onze medewerkers en de mogelijkheden van onze bedrijven.

 • No--16-Ondertekening-IBN-ROC.jpg

  Nieuwe samenwerking tussen IBN en ROC de Leijgraaf: Entree werkt in logistiek

  24 mei 2016

  IBN en ROC de Leijgraaf gaan samenwerken in het project ‘Entree werkt in logistiek’. Dit is een bijzonder samenwerkingsverband waarin een groep leerlingen van De Leijgraaf (15-18 personen) hun opleiding gaat volgen bij IBN op het werk. De samenwerkingsovereenkomst tussen IBN en ROC de Leijgraaf is op 23 mei door beide partijen ondertekend.

 • Pand Oss.jpg

  2015 Succesvol jaar voor IBN

  18 april 2016

  2015 was voor IBN een jaar dat wederom succesvol is geweest, in zowel sociaal als financieel opzicht.

 • recycle.jpg

  Duurzame inzetbaarheid tijdens sessie van Inspirerend IBN

  21 maart 2016

  Na de officiële opening van de nieuwe IBN-vestiging in Oss zijn de genodigde ingegaan op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De gasten werden persoonlijk ontvangen in een tot feestzaal omgetoverde productiehal, waar men elkaar direct wist te vinden. In een sfeervolle ambiance verzorgden de medewerkers van IBN Facilitair de partycatering, met culinaire hapjes en drankjes.