• No--08-ROBOT-IBN-website.jpg

  Boordrobots aan het werk bij IBN Productie

  16 oktober 2017

  Vier robots gaan aan de slag in de productie. IBN Productie laat zien dat techniek kan bijdragen aan een zogenoemde inclusieve arbeidsmarkt. Ofwel: met de inzet van deze machines creëert IBN Productie werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 • Onthulling keet.JPG

  “Supertrots op onze nieuwe keet”

  07 september 2017

  Al jaren is hij keetmeester. En daarmee verantwoordelijk voor het netjes en schoon houden van de rijdende werkplek. Dave krijgt de eer om zijn splinternieuwe keet officieel te onthullen. Samen met algemeen directeur Maarten Gielen en onder toeziend oog van zo’n honderd bewoners uit de wijk Schutveld. “Wat ziet de keet er gaaf uit. We zijn supertrots.”

 • Schermafbeelding 2017-08-17 om 10.11.50.png

  Update strategische koers IBN juli 2017

  17 augustus 2017

  De strategische visie van IBN richting 2020 gaat uit van een ontwikkeling naar een sociale onderneming voor een nog bredere groep mensen. De strategische koers is in 2017 heroverwogen en een update is opgesteld. Hierbij is het model Werkwijze IBN geïntroduceerd. Bekijk de update van de strategische koers in de compacte folder.

 • IBN-ROC-Diploma.jpg

  Succesvolle samenwerking IBN en ROC de Leijgraaf

  13 juli 2017

  Het opleidingsproject ‘Entree werkt in logistiek’ kan het allereerste schooljaar afsluiten met maar liefst 12 geslaagden. Eén leerling is eerder in het jaar gestopt. De geslaagden gaan ofwel verder met een vervolgopleiding of hebben inmiddels al een baan gevonden. In het nieuwe schooljaar start wederom een klas ‘Entree werkt in logistiek’. Hiervoor zijn al veel aanmeldingen.

 • Telentdagen Winfabriek 1_600.jpg

  Commissaris van de Koning bezoekt talentdagen van de Winfabriek

  06 juli 2017

  Op dinsdag 4 juli en woensdag 5 juli is de Winfabriek in Oss officieel van start gegaan. Tijdens de eerste editie van de Talentdagen stonden de deelnemers centraal. Deze deelnemers kwamen vanuit zeer diverse invalshoeken, maar hadden één gezamenlijk doel; ze zijn op zoek naar een (nieuwe) toekomst als procesoperator.

 • IBNUDE1625 ontwerp doos kerstpakket.jpg

  Nieuw van IBN: kerstpakket onder eigen label

  16 juni 2017

  Bijzondere producten, ingepakt door bijzondere mensen. Dat zijn de ingrediënten van het kerstpakket dat IBN onder eigen label op de markt brengt. Het pakket is samengesteld met onder andere artikelen van klanten voor wie IBN inpakwerkzaamheden verricht.

 • Social media redacteur_500.jpg

  Social shift academy; een leerwerkplek in de social media branche

  06 juni 2017

  De Social shift academy is een individueel opleidingstraject en een initiatief van Apostle, een bedrijf uit Oss dat social media diensten levert, in samenwerking met IBN Arbeidsintegratie om deelnemers praktijkervaring te laten opdoen bij een potentiële werkgever.

 • Overhandiging dividend IBN 2017.jpg

  IBN keert maatschappelijk dividend uit aan gemeenten

  18 mei 2017

  IBN heeft in 2016 wederom een positief maatschappelijk rendement behaald. Als Sociale Onderneming herinvesteert IBN dit rendement ten gunste van de missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is. De 11 gemeenten in het werkgebied van IBN krijgen in totaal ruim 900.000 euro dividend toegekend.

 • Winfabriek_600.jpg

  De Winfabriek; een unieke samenwerking

  20 april 2017

  Een unieke samenwerking van verschillende bedrijven in de regio Oss heeft geleid tot de oprichting van De Winfabriek, een praktijkgerichte opleiding voor een carrière als procesoperator in de maakindustrie.

 • Pand Oss.jpg

  Positieve maatschappelijke impact voor noordoost Brabant

  06 april 2017

  2016 succesvol jaar voor IBN