• Nationale Meeting Award.jpg

  IBN Vergadercentrum opnieuw genomineerd voor Nationale Meeting Award

  04 januari 2018

  De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, met een score van 9.0 in de categorie Large (voor vergaderlocaties tot 250 personen). In 2016 was IBN Vergadercentrum al genomineerd in de categorie Medium.

 • uden-duurzaam-op-weg-ibn.jpg

  Nationale Autodeel Award 2017 voor deelautoproject gemeente Uden, IBN en Area

  07 december 2017

  De gemeente Uden heeft de Nationale Autodeel Award 2017 gewonnen voor het concept Uden Duurzaam op Weg: het deelautoproject van de gemeente Uden met Area Wonen en IBN. Een mooi resultaat!

 • Holland Recycling wint MVO Award.jpg

  Boxtelse Holland Recycling wint MVO Award

  07 december 2017

  “Geen schijn van kans maken we, dacht ik toen ik erachter kwam dat iemand ons had genomineerd.” De bescheiden Arai kreeg ongelijk. Het publiek bleek gecharmeerd van zijn aanpak als ondernemer - werknemers bepalen zélf wie er een contract krijgt - en zijn persoonlijke verhaal greep aan.

 • Logo MVO Award - kopie.jpg

  depostBode, en Wiltec door als finalisten van de MVO Award

  03 november 2017

 • No--08-ROBOT-IBN-website.jpg

  Boordrobots aan het werk bij IBN Productie

  16 oktober 2017

  Vier robots gaan aan de slag in de productie. IBN Productie laat zien dat techniek kan bijdragen aan een zogenoemde inclusieve arbeidsmarkt. Ofwel: met de inzet van deze machines creëert IBN Productie werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 • Onthulling keet.JPG

  “Supertrots op onze nieuwe keet”

  07 september 2017

  Al jaren is hij keetmeester. En daarmee verantwoordelijk voor het netjes en schoon houden van de rijdende werkplek. Dave krijgt de eer om zijn splinternieuwe keet officieel te onthullen. Samen met algemeen directeur Maarten Gielen en onder toeziend oog van zo’n honderd bewoners uit de wijk Schutveld. “Wat ziet de keet er gaaf uit. We zijn supertrots.”

 • Schermafbeelding 2017-08-17 om 10.11.50.png

  Update strategische koers IBN juli 2017

  17 augustus 2017

  De strategische visie van IBN richting 2020 gaat uit van een ontwikkeling naar een sociale onderneming voor een nog bredere groep mensen. De strategische koers is in 2017 heroverwogen en een update is opgesteld. Hierbij is het model Werkwijze IBN geïntroduceerd. Bekijk de update van de strategische koers in de compacte folder.

 • IBN-ROC-Diploma.jpg

  Succesvolle samenwerking IBN en ROC de Leijgraaf

  13 juli 2017

  Het opleidingsproject ‘Entree werkt in logistiek’ kan het allereerste schooljaar afsluiten met maar liefst 12 geslaagden. Eén leerling is eerder in het jaar gestopt. De geslaagden gaan ofwel verder met een vervolgopleiding of hebben inmiddels al een baan gevonden. In het nieuwe schooljaar start wederom een klas ‘Entree werkt in logistiek’. Hiervoor zijn al veel aanmeldingen.

 • Telentdagen Winfabriek 1_600.jpg

  Commissaris van de Koning bezoekt talentdagen van de Winfabriek

  06 juli 2017

  Op dinsdag 4 juli en woensdag 5 juli is de Winfabriek in Oss officieel van start gegaan. Tijdens de eerste editie van de Talentdagen stonden de deelnemers centraal. Deze deelnemers kwamen vanuit zeer diverse invalshoeken, maar hadden één gezamenlijk doel; ze zijn op zoek naar een (nieuwe) toekomst als procesoperator.

 • IBNUDE1625 ontwerp doos kerstpakket.jpg

  Nieuw van IBN: kerstpakket onder eigen label

  16 juni 2017

  Bijzondere producten, ingepakt door bijzondere mensen. Dat zijn de ingrediënten van het kerstpakket dat IBN onder eigen label op de markt brengt. Het pakket is samengesteld met onder andere artikelen van klanten voor wie IBN inpakwerkzaamheden verricht.