• IBNUDE1625 ontwerp doos kerstpakket.jpg

  Nieuw van IBN: kerstpakket onder eigen label

  16 juni 2017

  Bijzondere producten, ingepakt door bijzondere mensen. Dat zijn de ingrediënten van het kerstpakket dat IBN onder eigen label op de markt brengt. Het pakket is samengesteld met onder andere artikelen van klanten voor wie IBN inpakwerkzaamheden verricht.

 • Social media redacteur_500.jpg

  Social shift academy; een leerwerkplek in de social media branche

  06 juni 2017

  De Social shift academy is een individueel opleidingstraject en een initiatief van Apostle, een bedrijf uit Oss dat social media diensten levert, in samenwerking met IBN Arbeidsintegratie om deelnemers praktijkervaring te laten opdoen bij een potentiële werkgever.

 • Overhandiging dividend IBN 2017.jpg

  IBN keert maatschappelijk dividend uit aan gemeenten

  18 mei 2017

  IBN heeft in 2016 wederom een positief maatschappelijk rendement behaald. Als Sociale Onderneming herinvesteert IBN dit rendement ten gunste van de missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is. De 11 gemeenten in het werkgebied van IBN krijgen in totaal ruim 900.000 euro dividend toegekend.

 • Winfabriek_600.jpg

  De Winfabriek; een unieke samenwerking

  20 april 2017

  Een unieke samenwerking van verschillende bedrijven in de regio Oss heeft geleid tot de oprichting van De Winfabriek, een praktijkgerichte opleiding voor een carrière als procesoperator in de maakindustrie.

 • Pand Oss.jpg

  Positieve maatschappelijke impact voor noordoost Brabant

  06 april 2017

  2016 succesvol jaar voor IBN

 • Schilder 2.jpg

  Via werken en leren in de praktijk opgeleid tot vakkracht

  23 februari 2017

  In samenwerking met werkgevers en AgriFood Capital Werkt! zijn verschillende programma’s opgesteld om kandidaten op te leiden in de bouw (schilders), ICT (social media redacteur, softwaretester of technisch ICT’er) en logistiek. Door middel van leren in de praktijk bij werkgevers en met begeleiding vanuit IBN worden kandidaten opgeleid tot waardevolle vakkrachten.

 • Schermafbeelding 2016-12-21 om 16.00.08.png

  IBN Vergadercentrum genomineerd: wij zijn trots!

  21 december 2016

  De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine, is een onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, in de categorie Medium, met een gemiddeld cijfer van 9,1!

 • Ondertekening IBN convenant.jpg

  Gemeenten en IBN tekenen convenant voor 4 jaar samenwerking

  14 december 2016

  Het bestuurlijk convenant is rond en een uitvoeringsovereenkomst voor de Participatiewet wordt binnenkort gesloten. De 11 gemeenten in ons werkgebied hebben gezamenlijk gekozen voor een partnership met IBN. De jarenlange succesvolle samenwerking bij de uitvoering van de Wsw en de resultaten van de pilot Participatiewet hebben daaraan bijgedragen. Op 14 december is het bestuurlijke convenant officieel getekend.

 • yesilbas-150-ste-medewerker.jpg

  150-ste Participatiewet medewerker bij IBN in dienst getreden

  08 juli 2016

  Sinds de start van de Participatiewet zijn al vele kandidaten via IBN aan de slag gegaan. Mevrouw Yesilbas uit Veghel is de 150ste kandidaat die een arbeidsovereenkomst kreeg aangeboden. Een geweldig aantal dat voor algemeen directeur Maarten Gielen een reden was om haar eens in Veghel op te zoeken.

 • IBN richting 2020

  22 juni 2016

  De strategische visie van IBN richting 2020 gaat uit van een ontwikkeling naar een sociale onderneming voor een nog bredere groep mensen. We geloven in de kracht van onze medewerkers en de mogelijkheden van onze bedrijven.