• blik-op-werk-keurmerk-ibn.jpg

  Keurmerk Blik op Werk voor IBN Arbeidsintegratie

  01 augustus 2018

  Het is weer gelukt: IBN Arbeidsintegratie heeft het Keurmerk Blik op Werk voor de periode tot en met 1 mei 2019 behaald. Dit betekent dat IBN Arbeidsintegratie aan bepaalde eisen voldoet om mensen op een goede manier te begeleiden naar werk.

 • opleiding.jpg

  Opleiding Logistiek gestart in nieuw leerwerktraject

  10 juli 2018

  Een opleiding Logistiek in het leerwerktraject Meters maken, daar zijn op 9 juli zes kandidaten mee gestart. Dit is een extern onderdeel van de werkleerlijn Logistiek. Het is een samenwerking tussen het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, IBN, WSD en Weener XL.  De komende twee jaar worden 400 werkplekken gecreëerd in kansrijke sectoren zoals procestechniek, logistiek, bouw, zorg en horeca. In deze sectoren zitten werkgevers te springen om personeel.

 • website-doegoods.jpg

  Website DOEGOODS kerstpakketten live!

  31 mei 2018

  Trots zijn we dat we u vanaf nu 14 kerstpakketten aan onze relaties kunnen bieden. Hele bijzondere, want ieder pakket is gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. De winst uit de verkoop van DOEGOODS kerstpakketten investeren we in ons laaggeletterdheidprogramma. Om nog meer mensen te helpen hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat maakt de kerstpakketten van DOEGOODS extra bijzonder.

 • dividend-ibn-2018.jpg

  Positief resultaat IBN = Sociaal dividend voor 11 gemeenten in Noordoost-Brabant

  16 mei 2018


  Bijna 3.800 mensen aan het werk, verschillende mooie nieuwe initiatieven en een positief financieel resultaat. IBN kan terugkijken op een succesvol 2017. En de 11 gemeenten in het werkgebied van IBN profiteren hiervan maximaal mee. In totaal ontvangen zij als eigenaar van IBN bijna 1,3 miljoen euro dividend. Met dit bedrag kunnen zij extra werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 • vergadercentrum internet.jpg

  IBN Vergadercentrum wint derde prijs Nationale Meeting Award

  23 maart 2018

  We zijn heel trots op het IBN Vergadercentrum: het heeft de derde prijs tijdens de Nationale Meeting Award 2018 in de categorie Large gewonnen. De Nationale Meeting Award is een prijs voor de beste meeting- en eventlocatie in Nederland. Het certificaat is op 12 maart uitgereikt.

   

 • foyer-overview.jpg

  Finaleplek Nationale Meeting Award voor IBN Vergadercentrum

  15 februari 2018

  Hoe trots kun je zijn! IBN Vergadercentrum heeft een finaleplek bemachtigd voor de Nationale Meeting Award. Een prijs voor de beste meeting- en eventlocatie in Nederland.

 • fioretti-ibn-overview.jpg

  Leerlingen Fioretti College sluiten project rondom IBN af

  31 januari 2018

  In negen weken tijd bedachten leerlingen van het Fioretti College in Veghel een product dat IBN zou kunnen maken. Dit mocht ook een designlamp zijn. Ze deden dit tijdens de talenturen. Hierin maakten eerste- en tweedejaarsleerlingen van de school kennis met ondernemen.

 • meeting-award-overview.jpg

  IBN Vergadercentrum opnieuw genomineerd voor Nationale Meeting Award

  04 januari 2018

  De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. IBN Vergadercentrum is hiervoor genomineerd, met een score van 9.0 in de categorie Large (voor vergaderlocaties tot 250 personen). In 2016 was IBN Vergadercentrum al genomineerd in de categorie Medium.

 • uden-duurzaam-op-weg-ibn.jpg

  Nationale Autodeel Award 2017 voor deelautoproject gemeente Uden, IBN en Area

  07 december 2017

  De gemeente Uden heeft de Nationale Autodeel Award 2017 gewonnen voor het concept Uden Duurzaam op Weg: het deelautoproject van de gemeente Uden met Area Wonen en IBN. Een mooi resultaat!

 • Holland Recycling wint MVO Award.jpg

  Boxtelse Holland Recycling wint MVO Award

  07 december 2017

  “Geen schijn van kans maken we, dacht ik toen ik erachter kwam dat iemand ons had genomineerd.” De bescheiden Arai kreeg ongelijk. Het publiek bleek gecharmeerd van zijn aanpak als ondernemer - werknemers bepalen zélf wie er een contract krijgt - en zijn persoonlijke verhaal greep aan.