Inspirerend IBN

Beeldmerk Inspirerend IBN 1920 x 949.jpg

Het netwerk Inspirerend IBN

Bij het dagelijks ondernemen zijn winst en rendement net zo belangrijk als de medewerkers die het werk verrichten en de sociale omstandigheden waarin zij verkeren. Beide aspecten liggen verankerd in de basis van uw ondernemerschap. Het netwerk Inspirerend IBN zorgt voor de verbinding van werkgevers uit de regio die ondernemen en sociale duurzaamheid voorop zetten.

Vanuit dit gedachtegoed organiseren we voor u als ondernemer jaarlijks bijeenkomsten rondom de thema’s sociale duurzaamheid, personele vraagstukken en ondernemen in de regio. Hierbij komen onderwerpen als verzuim, vergrijzing en ontgroening, arbeidsmarketing, sociale regelgeving en subsidiemogelijkheden op creatieve en inspirerende wijze aan bod.

Netwerkbijeenkomst Inspirerend IBN 1.jpg

Uw voordelen en deelname

De voordelen van uw deelname aan Inspirerend IBN zijn dat we samen werk en sociale duurzaamheid met elkaar oppakken. Zo kunnen we inspelen op de te verwachten krapte op de arbeidsmarkt door het binden en boeien van uw huidige en toekomstige medewerkers.

Uw deelname

Deelname aan Inspirerend kost u helemaal niets. We verwachten alleen uw creativiteit, enthousiasme, inbreng en de bereidheid om gezamenlijk kennis te delen, het beste uit mensen te halen en elkaar te inspireren. Kortom: synergie naar alle partijen. Doet u mee?

Wat kunt u verwachten?

Wij organiseren jaarlijks bijeenkomsten voor ondernemers uit de regio. Met elkaar kijken we naar onderwerpen zoals: personeelsbeleid, duurzaamheid, het sociale hart van de ondernemer en besparen op ziekteverzuim.

Creativiteit, samen en inspiratie zijn de toverwoorden voor Inspirerend IBN. Laat u verrassen en sla met ons het innovatieve pad in dat Inspirerend IBN heet. Graag verwelkomen we u als ondernemer met een sociaal hart.

Inspirerende sessies

Ruim 60 werkgevers hebben de avond van Inspirerend IBN bezocht. Michaël van Straalen voorzitter van MKB-Nederland heeft de gasten meegenomen in zijn visie op de arbeidsmarkt 2020.

Dhr. Van Straalen_400.jpg (1)

Inspiratoren

Organisatie Voornaam Tussenvoegsel Achternaam
3D Forma, Paul Verbakel
Advize, Manon Berends
Arjan Brok Tuin & Zwembadinrichting, Arjan Brok
Autoglaz Oss, Adrie van Erp
Albert Heijn Supermarkt BV, Marc Foolen
Automaterialen Heesch, Yvonne van Geffen
Administratiekantoor van der Aa Oss BV, Shanomi Gielis
Assurantiekantoor van der Aa , Antonie van Haaren
Autoschade Maasland, Carolien Heerkens
Autoschade Maasland, Maarten Heerkens

Pagination

Op de koffie

Wilt u graag de mogelijkheden van Inspirerend IBN voor uw bedrijf bespreken? Dan komen we graag even bij u langs.

U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier of bellen met het secretariaat van IBN Arbeidsintegratie 0413 28 21 14