Sociaal Ondernemen

IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden op de arbeidsmarkt. Als sociale onderneming geloven we in mensen en een evenwichtige maatschappij. Een wereld waarin we geld zien als investeringsmiddel voor het geluk van mensen. Ondernemend, verbindend en volwaardig: Iedereen wint, iedereen winst!

schermafbeelding-2016-09-30-om-123106 JPG.jpg

Werken via IBN

Wil je (bijvoorbeeld na ziekte of werkloosheid) terugkeren in het arbeidsproces of ben je gewoon op zoek naar een leuke nieuwe baan? IBN is een veelzijdige werkgever. Via IBN zijn zo’n 3.900 medewerkers aan de slag.

Wij zijn er voor iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging, maar ook als je een steuntje in de rug nodig hebt bij het vinden van een baan. Juist voor wie denkt dat betaald werk niet (meer) mogelijk is, bieden wij vaak een goede oplossing. Want wij kijken naar wat je wél kunt.

proces operator 3_400.jpg

Werken en leren met baangarantie

IBN Leerlijn Facilitair 07_breedte 800.jpg

De werkleerlijnen van IBN leiden op tot een kansrijk beroep. Dit doen we via een werkleerlijn waarbij we in praktijk uitleggen en laten ervaren. Leren door het werk te doen, mét baangarantie. Na de werkleerlijn zorgen we voor werk, buiten of binnen IBN.

Werkleerlijn kandidaten

Werkleerlijnen klantmanagers

Werkleerlijnen werkgevers

Totaaloplossing Participatiewet

participatiewet-ibn-3.jpg

IBN Social Return; oplossingen direct toepasbaar binnen uw bedrijf.

Social retrun logo 200.jpg

“DOEGOODS: een mooie productenlijn van IBN”

Onder het nieuwe label DOEGOODS brengt IBN een serie nieuwe producten op de markt. Producten met een duurzaam karakter, die bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen introduceren we drie verschillende kerstpakketten.

Laat u informeren
doegoods IBN

Sociaal Ondernemen: Iedereen winst

IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld ook aan vroegtijdig schoolverlaters. Bekijk de nieuwe korte en krachtige filmclips, gebaseerd op persoonlijke verhalen van onze medewerkers.

Iedereen winst bij IBN